La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Anouk ik ben 19 jaar oud ik ben hardwerkend, betrouwbaar en ik hou ervan mensen te helpen. Of het nu schoonmaken is, of het werken in de tuin ik doe het met evenveel enthousiasme. Een van mijn belangrijkste kwaliteiten is denk ik toch wel betrouwbaarheid, wanneer we een afspraak maken kunt u ervan uit gaan dat ik stipt op tijd ben. En wanneer er iets voorvalt waardoor ik toch verhinderd mocht worden (bijvoorbeeld ziekte) bel ik tijdig af. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat ik nauwke...

Hoi! Mijn naam is Mudinja. Ik heb een groot hart en ben graag dienstbaar. Ik ben aan het sparen voor een studie als kindercoach en heb veel gewerkt als nanny en au pair (zwitserland). Naast het werk met kinderen heb ik in de huishoudens veel vaardigheden ontwikkeld die u vast goed van pas komen. Ik ben een goede luisteraar en wil graag aanpakken! Ik hoop u snel te ontmoeten

Ik ben op dit moment tussen 2 banen op zoek naar een baantje en sta open voor van alles. Ik zal kort even iets over mezelf vertellen. Mijn naam is Silvana en ben 27 jaar. Ik woon op dit moment in dalfsen. Ik kom oorspronkelijk uit Purmerend maar ben voor mijn top sport droom verhuist naar Dalfsen. Ik train 7 keer in de week maar deze tijden staan vast. Ik ben per direct beschikbaar en ongeveer tot en met april. Heeft u hulp nodig? Ik kan u helpen voor een klein prijsje. Met v...

Mijn naam is Maaike Wit en ben 17 jaar. Ik woon in hasselt. Ik zit op de school deltion en doe de opleiding maatschappelijke zorg. Een paar jaar geleden heb en wat dingen in huis moeten schoonmaken, dit was omdat mijn moeder lichaamelijk beperkt was en mijn vader aan het werk. Ook vind ik het fijn mijn eigen kamer helemaal schoon te maken. Als ik in de huiskamer iets zie liggen wat er niet hoort te liggen ruim ik het op en ook als ik zie dat er iets vies is maak ik het schoon. Ook boodschappe...

Ik vind schoonmaken, opruimen, koken, boodschappen doen en tuinonderhoud erg leuke bezigheden. Ik ben een pietje precies en steek graag mijn handen uit de mouwen. Regelmatig help ik mensen die zelf niet toekomen aan huishoudelijke klussen. Komt u er ook niet aan toe? Als u mij inschakelt heeft u nergens omkijken meer naar.

Hallo, Mijn naam is Martine en woon in Zwolle. Vorig jaar heb ik de opleiding 'helpende zorg en welzijn' afgerond en daar bij veel geleerd over huishouden enz. Het lijkt me leuk mensen te kunnen helpen. Heeft u iemand nodig of zoekt u hulp? neem dan contact met mij op! Groetjes, Martine

Hallo. Ik ben Denise en ik ben 18 jaar. Thuis help ik wel eens een beetje in het huishouden. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld een beetje strijken, kamer schoonmaken, buiten het gras maaien, planten watergeven.

Geachte lezer(s), Mijn naam is Veronique , 19 jaar en wonende te Elburg. Als moeder van een zoontje van 3 jaar, heb ik veel ervaring opgedaan binnen mijn eigen huishouden. Graag maak ik andere mensen d.m.v een helpende hand te bieden ook gelukkig. Dat is de reden dat ik mij hier heb aangemeld. Mocht u enthousiast geworden zijn na het lezen van dit bericht, neem dan gerust contact met mij op.

Wie ben ik? Dimara, wonend in Kamperveen en niet beroerd om te werken. Thuis help ik regelmatig mee in het huishouden maar ook in buiten klusjes. Heeft u vragen? Stel ze gerust!

Ik ben Marinka Ik zou uw graag willen helpen in het huishouden of ander klusjes zoals de tuin. De enige ervaring die ik heb is bij mijn moeder in huis.

Graag zou ik mijn diensten willen aanbieden en uw hulp in en om het huis zijn. Ik werk zorgvuldig en snel en weet van aanpakken. Ik help graag daar waar nodig. Ik ben zeer flexibel. Misschien kunnen we een vrijblijvende kennismaking regelen en eventueel de werkzaamheden bespreken? Met vriendelijke groet, Henriëtte.

Ik ben een vrouw van 44 jaar en ben.op zoek naar( huishoudelijk) werk waar de mensen thuis zijn als ik aan het werk ben. Ik heb een auto tot mijn beschikking Heb jaren voor een schoonmaakbedrijf gewerkt, maar ben daar mee gestopt ivm kinderen. Nu mijn kinderen wat groter zijn , wil ik toch graag weer een andere uitdaging.

Hallo, ik ben Christa , Ik ben bijna 16 jaar oud en ik vind het leuk om mensen te helpen. Bent u nog op zoek naar een hulp in huis? Ik help u graag!

hallo ik wil mij even voorstellen: ik ben Gerdieneke en ik woon samen met mijn vriend in Elburg ik ben 25 jaar. Graag zou ik u willen helpen met de dagelijkse dingen die er in het huishouden zoal te doen zijn. ik ben dan ook opzoek naar een adres waar ik mensen kan helpen om hun huishouden op de rit te brengen en natuurlijk te houden. ik heb ervaring in het huishouden want ook thuis ben ik verantwoordelijk voor het huishouden aangezien mijn vriend de hele dag werkt.

Ik vind het heerlijk om lekker bezig te zijn in huis. Ik maak graag schoon en laat de boel weer stralen. Ramen lappen? Geen probleem doe het graag voor u. ik ben erg flexibel en help u graag.

Graag help ik anderen voor een vergoeding in en rond het huis. Ik ben erg ordelijk, netjes, precies, werk graag hard. Ik heb een HBO opleiding afgerond voor docent beeldende kunst en vormgeving, maar tot ik daar een passende baan voor gevonden heb, help ik graag anderen die het nodig hebben. Ik ben flexibel, dus zal niet naar huis gaan wanneer de klussen nog niet afgerond zijn. Ik rook niet, houd van huisdieren en kinderen, ben een ochtend mens (dus in de ochtend vrolijk en meteen aan het...

Hoi ik ben Mirthe en ik ben 17 jaar oud. Ik ben erg nauwkeurig, geduldig en gemotiveerd en ik zou het leuk vinden u te helpen met de huishoudelijke taken zoals boodschappen doen, schoonmaken, tuinonderhoud etc. Thuis draag ik zo af en toe ook mijn steentje bij dus in zo verre een beetje ervaring. Bent u geïnteresseerd? Laat gerust een berichtje achter!

. . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Andere advertenties

Steden in de buurt: