La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Mijn naam is Eva, 52 jaar en moeder van 4 kinderen waarvan nog 1 thuiswonend. Ik ben van nature erg georganiseerd. In het leven zijn er soms momenten waarop het niet meer lukt om huishouden, administratie, koken en boodschappen doen en tuinieren bij te houden. Ik kan hiermee helpen en wel op zo'n manier dat het uiteindelijk weer zelfstandig gedaan kan worden. Heeft u op dit moment hulp nodig om bv kasten te ordenen, een verwilderde tuin weer onkruidvrij te krijgen, een zolder op te ruimen, ee...

Hallo! Um die Wartezeit zwischen meinem freiwilligen sozialem Jahr und meinem Lehramtsstudium zu überbrücken suche ich einen Job bei dem ich Ihnen helfen kann! Ich bin sehr zuverlässig, ordentlich und packe gerne an. Ich koche und backe gerne und vor allem frisch. Bügeln, waschen, einkaufen oder auch Fenster putzen stellt für mich kein Problem da, dies könnte ich alles bereits zuhause lernen. Ich hoffe sie melden sich bei mir.

Hallo, Ik ben Anggie en 30 jaar oud. ik woon in Venlo en geen probleem met huishouden. Ik bied mij aan om flexibel te komen helpen. Ik sta voor veel open. Boodschappen doen, de zolder met u samen opruimen, tuinonderhoud, koken, en andere dingen. Ik poets thuis altijd en ik werk ook bij de thuiszorg. Mocht u geintresseerd zijn dan hoor ik graag van u! Ik help u graag mee.

Mijn naam is Safa en ik ben 19 jaar. Het geeft me veel voldoening om mensen bij te staan om mijn hulp goed kunnen gebruiken en huishoudelijk verricht ik met veel plezier. Daarbij werk ik zeer netjes en nauwkeurig en ik hecht veel waarde aan hygiene. Naast het feit dat ik graag huishoudelijk werk verricht ben ik zeer sociaal en betrouwbaar.

Hallo, Ik ben Thamlalth een 19 jarige dame. Mijn eigenschappen zijn zeer zorgzaam, spontaan , lief met een rustgevende uitstraling. Ik hou ook van schoonmaken ik kan er niet mee stoppen als ik eenmaal begin elk stofje of vlekje moet verdwenen zijn. Ik laat het huis glinsteren en fris ruiken. En zolang doe ik er niet over het gaat erg vlot als ik eenmaak bezig ben. Heeft u een handje hulp nodig dan help ik u graag.

Ik ben Eline . Ik ben 23 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Venlo. Ik doe graag het huishouden. Heeft u een klusje voor mij laat het weten. Ik help u graag.

ik ben Mic en ben 22 jaar ik ben op zoek naar een bijbaantje voor in de avond uren en soms in het weekend.

Hey ik ben Tamara, ik doe graag klusjes voor anderen. Ik wil graag helpen met de was doen, boodschappen halen, en tuinieren.

Ik ben handig op diverse gebieden om in en buitenshuis u te helpen waar nodig. Heb ervaring in eigen grote tuin en huishouden alsook diverse klussen zoals sanitair, hout, riolering en elektra.

Ben Carmelita Ben 19 jaar woon in America Ik ben een goede hulp ik huis en begeleiden met boodschappen doen etc Kan eigenlijk van alles wel Ik werk nu zelf ook als poetshulp in Horst

ik heb genoeg schoonmaak ervaring bij kantoren, ziekenhuizen, en vooral bij mensen thuis. ik doe mijn werk goed mogelijk. heb tot nu toe geen slechte ervaring gehad. als u vragen heb dan kunt u mij gerust bellen,

Bonjour, je m'appelle Léa et j'ai 17 ans. J'habite à Divonne-les-Bains et je vais actuellement rentrer en Terminale au Lycée International de Ferney-Voltaire. Je vous propose de vous aider à effectuer quelques tâches que vous n'avez peut-être pas le temps de faire : je peux faire vos courses, arroser vos plantes ou votre potager... J'ai d'ailleurs moi-même un potager, dont je m'occupe tous les jours. Je serais disponible les mercredis à partir de 15h et les soirées en semaine, mais j'attend...

Hallo, Mijn naam is Esther en ik ben 41 jaar. Ik woon in Tegelen. Omdat ik heel graag voor mensen klaar sta en het leuk vind om huishoudelijk werk te doen zou ik mijn diensten hier graag aanbieden. Ik heb jaren als mantelzorger en in de huishouding gewerkt. Door overlijden is hier helaas een eind aan gekomen en zoek ik een nieuwe werkgever om het werk dat ik zo graag doe uit te kunnen voeren. In mijn werk stel ik betrouwbaarheid, secuur werk en een fijn omgang met mijn werkgever hoog in...

Andere advertenties

Steden in de buurt: