La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hallo ik ben Corina en ik ben 50 jaar, Ben betrokken loyaal en betrouwbaar, kan in principe alles wat met het huishouden en tuinieren te maken heeft. Kan boodschappen doen en een gezellig praatje houden Ik ben op zoek naar een baantje in de stad medemblik. Wie heeft er iemand nodig? Bel me dan gerust om een afspraak te maken.

Ik heb al ruime ervaring in het huishouden, dankzij mijn opleiding van zorg en welzijn en mijn zomerbaantje als schoonmaakster bij ouderen in verzorgingstehuis Wilgaerden. Ook help ik mijn moeder vaak in huis en heb ik 1, 5 jaar stage gelopen in een gastouder gezin waar ik erg veel huishoudelijke taken heb uitgevoerd zoals: de was doen, boodschappen halen, de badkamer en keuken schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen en dweilen, de vaatwas verzorgen en nog veel meer!

Ik ben Ivana , 16 jaar, en ik woon in Heerhugowaard. Ik ben opzoek naar een huisje waarbij ik mensen kan helpen met het onderhouden van hun huis of kleine klusjes, thuis doe ik dit natuurlijk al maar vind het leuk om te doen, ik kan de was wel ophangen maar weet meestal niet hoe de wasmachine zelf werkt, ik kan koken, boodschappen doen en andere kleine klusjes in de tuin etc. Ik heb nog niet veel ervaring maar ben ik wel bereid om te leren.

Mijn naam is Shannen, 19 jaar. Graag help ik u met taken in huis en/of het schoon en netjes houden ervan. Welke taken dit zijn maakt mij niet uit, het is waar u behoefte aan hebt. Voel u vrij mij een berichtje te sturen!

Geachte mevrouw/meneer, Mijn naam is Irene , ik ben 24 jaar. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik heb stage gelopen in zorginstellingen, waar ik naast de zorg, ook huishoudelijke taken heb uitgevoerd. Ik ben bereid om vele huishoudelijke taken uit te voeren, zoals schoonmaken in en rond het huis, koken, oppassen op het huis, planten onderhouden in het huis. Mijn kwaliteiten zijn: ik ben betrouwbaar, flexibel, kan mijn grenzen a...

Ik ben Ivana , ik ben 16 jaar oud. Bijna 17. Waarom ben ik geschikt voor U ? -Vind het niet erg om klusjes te doen. -Flexibel inzetbaar. -Ben Sociaal. -Snelle werker. -Kan alle dagen in de vakantie. Hoor graag van U, Ivana

Ik heb een goede ervaring in schoonmaak, huishouden en huishulp, ik vind het een prettige werk. Ik werk schoon en snel, ik ben beschikbaar om elke dag te werken , ik ben flexibel en vriendelijk in de communicatie.

Wieringermeer, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: