La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik Ben freija, ik zit in 3VWO van het emmauscollege (ben in de 2e blijven zitten). Ik werk 7 uur in de week bij de Albert Heijn, doe vrijwilligerswerk en ik pas op. Ik spaar voor mijn studie later en wil graag bijverdienen met schoonmaken. Ik ben fit en heb lang gesport. Ik ben enthousiast en nieuwsgierig en leer graag bij. Thuis doe ik vaak klusjes en ik help met de zorg over mijn kleinere broertje en zusje. Ik houd van koken en ik vind dweilen etc. helemaal niet zo erg als veel mensen het v...

Geachte heer / mevrouw , Op dit moment ben ik opzoek naar een leuke baan die bij mij past. Mijn kwaliteiten zijn dat ik collegiaal en flexibel ben. Ook ben ik klantgericht en een echte doorzetter. Ik heb mijn diploma Helpende zorg en welzijn gehaald, hier heb ik ruime werkervaring in. Ook heb ik een ruime werkervaring in de detailhandel zoals het werken in een winkel. Ik ben bereid om nieuwe dingen te leren en nieuwe ervaringen op te doen. Ook ben ik in het bezit van eigen vervoer en ben i...

Hoihoi, ik ben Amy, 15 jaar! Ik ben opzoek naar een leuk bijbaantje en dit lijkt me de perfecte mogelijkheid! Ik help mijn moeder altijd met schoonmaken en zij is altijd zeer tevreden! Ik kan schoonmaken, tuinieren, u huis onderhouden als u op vakantie bent en nog veel meer ! Ik kijk er naar uit om van u een berichtje te mogen ontvangen! Uiteraard als u vragen heeft of ik nog iets anders kan oid dan hoor ik dat graag ! Hopelijk tot snel! Groetjes, Amy

Mijn naam is Corine en ik ben 27 jaar. Ik heb alleen persoonlijke ervaring vanuit huis meegekregen en het huishouden wat ik bij mijn vriend verricht. Ik leer snel en opbouwende kritiek/advies is altijd welkom. Ik rook niet. Heb met huisdieren geen problemen. Ik ben een rustig persoon soms wat verlegen met een luisterend oor waar nodig is. Ik hou van ook gekkigheid en goeie humor. Als er nog vragen zijn kunt u die altijd stellen.

Hallo! Mijn naam is Maud, 22 jaar en ik ben net afgestudeerd aan de kunstacademie in Breda. Sinds kort woon ik in Rotterdam en op zoek naar nieuwe uitdagingen! Ik heb ervaring in eigenlijk alle huishoudelijke taken. Ik heb hier eerder een baan in gehad en dit beviel me prima. Graag kom ik dan ook uw huishoudelijke taken doen! Graag doe ik uw boodschappen, maak ik schoon, doe ik uw was: het maakt niet uit! Graag hoor ik snel van u! Hartelijke groet, Maud

Graag ondersteun ik u in uw zorg in en rondom het huis. Mijn naam is Lily , ik ben 21 jaar en woonachtig in Papendrecht. Woorden die mij omschrijven, zijn: nauwkeurig, enthousiast, leergierig en spontaan. Graag hoor ik van u!

Ik ben Laila, 19 jaar oud. Heeft u hulp nodig in het huishouden? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik heb bij verschillende mensen geholpen in het huishouden, bij hen voerde ik klusjes uit zoals: schoonmaken, strijken, koken etc. Ik ben vriendelijk, geduldig, zelfstandig en betrouwbaar. U kunt mij altijd een berichtje sturen! Met vriendelijke groet, Laila

Mijn naam is Willianne, ik ben 17 jaar oud en heb net mijn versnelde MBO 3 diploma gehaald. Ik heb vooral binnenshuis ervaring. Heeft u hulp nodig met kleine reparaties in huis, zoals dingen in elkaar zetten, schilderijen ophangen, verlichting, of technische hulp met uw apparaten, zoals uw computer, tablet of telefoon? Heeft u hulp nodig met onkruid wieden of plantjes poten? Stuur dan gerust een bericht of app mij.

Ik ben een hard- en secuur werkende jonge vrouw. Ik ben erg flexibel met tijden. Ik heb veel ervaring met schoonmaken, en tevens met kinderen. Verder is er een hoop bespreekbaar. Ik werk het liefst wel in de buurt (Papendrecht) omdat ik geen rijbewijs heb.

Mijn naam is Noa, ik studeer momenteel aan de kunstacademie in Rotterdam. Ook werk ik bij de lush. Als bijbaan zou ik graag schoonmaakwerk doen. Ik woon al een tijd op mijzelf en ben dus zeker ook bekend met huishoudelijke taken als schoonmaken, wassen, strijken en koken. Ik snap dat het lastig is om deze taken te doen als u fulltime werkt. Omdat ik graag wat bij wil verdienen en op zoek ben naar flexibel werk hoop ik dat ik u een handje kan helpen met deze taken.

Mijn naam is Kelly en ik ben 23 jaar. Kortgeleden ben ik geslaagd voor de opleiding pedagogisch medewerker. Nu ben ik op zoek naar een baan waarbij ik in contact kom met mensen en waarbij ik mensen kan helpen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schoonmaken in huis, boodschappen doen, de hond uitlaten, oppassen, enzovoort. Ik heb een fiets en ik kan gebruik maken van het openbaar vervoer. Het aanvragen van een VOG is geen enkel probleem als dit nodig is. Wie weet zijn wij een goede match!

Ik wil graag helpen bij mensen die het niet helemaal meer alleen kunnen of echt in tijd nood zitten! Ik zou alles voor jullie doen als het me gevraagt wordt en het huis netjes en schoon achter laten.

beste meneer/mevrouw ik ben Britney ik woon in dordrecht en ben 15 jaar ik vind het helemaal niet erg om klusjes voor u te doen ik doe het met plezier koken, schoonmaken, opruimen ik kan u er mee helpen ik heb persoonlijke ervaring ik doe thuis ook helpen met het huishouden ik zit alleen wel op school maar ik kan na school komen en dan help ik u als u nog vragen heeft beantwoord ik die graag met vriendelijke groet Britney

ik ben erg handig in schilderen behangen, en bijvoorbeeld plinten maken. ik heb ervaring opgedaan met een opleiding en ook gewerkt bij van Gemert in Dordrecht.

Mijn naam is Ilona, ik ben 20 jaar en woonachtig in de Hoeksche Waard. Mijn hobbies zijn tekenen, schilderen, lezen en bloggen. Ook heb ik een liefde voor bakken.

Hallo, Ik ben Christel . Zoekt u iemand die nergens tegen opziet in het huishouden? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Ik heb al heel wat huisjes schoon gemaakt. Ik vind het leuk om bezig te zijn in het huishouden, al vanaf kleins af aan hielp ik mijn moeder. Als u een enthousiaste hulp zoekt, bent u bij mij aan het juiste adres! Met vriendelijke groet, Christel

mijn naam is Hiba, ik ben 18 jaar oud, ik sta open om alles te doen voor een ander. Ik vind het belangrijk dat mensen elkaar helpen wanneer ze hulp nodig hebben. Zelf help ik mijn moeder altijd in het huishouden sinds zij fysiek niet in staat is om alles alleen aan te kunnen. Ook ga ik vaak langs bij mijn zus wanneer ze me nodig heeft met het huishouden als het even te veel voor haar wordt. Mocht u nog eventuele vragen hebben kunt u altijd contact met mij opnemen. graag hoor ik van u.

Ik vind het erg leuk om schoon te maken in huizen omdat je dan een frisse omgeving heb. Koken is een van mijn hobby's dus dat zou ik leuk vinden om te delen met andere. Ik vind het ook fijn om dingen voor mensen te doen zodat ze er blij van worden

Hi everyone, I am Irene, 19 year old, an international student at De Haagse Hogeschool. Currently, I'm living with my sister, my brother-in-law, and my nephew. In my daily life, I helped them with extra things they need to handle in the house. I am always willing to do cleaning, grocery, help with gardening, etc.

Hallo, Ik ben Jip, 18 jaar. Ik ben een spontane meid met veel energie. Ik help andere graag, daarom zou graag willen helpen bij sommige huishoudelijke klusjes. Ook kan ik het geld goed gebruiken. Ik wil namelijk gaan reizen en zonder geld zal ik niet heel ver komen. Ik het heel erg leuk om huishoudelijke klusjes te doen. Als klein kind ging ik altijd mijn vriendinnetjes hun kamer opruimen (nu stiekem nog steeds). Ook tuinier ik graag, dat begon als klein kind bij mijn oma in de tuin...

Hallo, Mijn naam is Rokia. Moeder van een zoontje van 4 jaar. Doordat hij nu naar de basisschool gaat, kan ik heel wat uren opvullen. Zoekt u iemand die u een handje kan helpen in de huishouding? Of heeft u er zelf geen tijd voor? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Samen komen we er wel uit ;-)

Ik ben Ikram en ik ben 14 jaar oud, ik heb ervaring met schoonmaken bijv. strijken, stofzuigen, afwassen, etc. Ik heb ook al schoongemaakt bij de buren, geholpen met boodschappen.

Ik ben een studente dat graag hier en daar wat bij wil verdienen. Dit zou ik onder andere dan ook graag willen door door middel van hulp aan te bieden bij taken die ik kan uitvoeren. Contacteer voor nadere overleg.

Nieuwerkerk aan den IJssel, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: