La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

hoi, ik ben Bram 23 jaar, op 4 december ga ik voor onbepaalde tijd reizen en moet dus een zakcentje verdienen. ben tot (bijna) alles bereid. hoop van u te horen!

Ik ben Denise , ben 22 jaar en woon in Harlingen (plan Ludinga). Bij deze wil ik mijzelf tot beschikking zetten om u een handje te helpen in uw huishouden of u te helpen bij klusjes die u niet kunt volbrengen of niet aan toe komt.

hallo, ik ben rosalie 14 jaar oud. Ik help mensen graag met klusjes in en buiten het huis. Ik help zelf thuis ook met klusjes en ik dacht dit is wel een leuk bijbaantje.

Hallo, Ik ben Chantal , 23 jaar en woonachtig in Sneek. Het lijkt mij erg leuk om u te helpen bij het huishouden! Ik woon al 3 jaar op mezelf dus genoeg ervaring. Met Vriendelijk Groet, Chantal

Mijn naam is Marinka, ik kan moeilijk stil zitten en ik ben een harde werker. Ik ben erg sociaal opgesteld en ik vind het leuk om met mensen te werken. Ik doe een horeca opleiding dus ik heb altijd mensen om me heen.Verder heb ik ook ervaring in de maatschappelijke zorg met ouderen en gehandicapte kinderen. Ik vind het fijn om mensen te zien vertrekken met een lach. daarom bied ik ook mijn diensten aan om mensen te helpen. En ik hoop dat ze na het einde van mijn hulp ook een brede lach op ...

Wûnseradiel, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: