Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Professeurs et cours particuliers à Almere Stad : math, français, physique

Almere, les principales villes

Professeur particulier Almere Buiten
Professeur particulier Almere Haven
Zelly, bijles huiswerkbegeleiding in Almere stad 1329

Hallo ik ben zelly . Ik vind het leuk om school dingen uit te leggen aan andere mensen. Ik zit In 3 havo op het helen parkhurst college in Almere. De vakken die ik zelf het leukst en uiteraard ook het makkelijkst vind zijn: Duits, Nederlands en geschiedenis. Heb je vragen, opmerkingen of interesse? Stuur me dan een Appje of een mailtje! Groetjes zelly !
Iris, bijles huiswerkbegeleiding in Almere stad 1329

Hallo! Ik ben Iris , in november word ik 18 jaar. Ik zin in 5 VWO van het Helen Parkhurst in Almere. Ik heb het natuurprofiel, met als keuzevak economie. Vanwege mijn niveau en leerjaar kan ik vrijwel voor elk leerjaar bijles geven. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en ze op een rustige manier uit te leggen hoe het moet, ook al leg ik het 10 keer uit voor hij/zij het begrijpt. Ik kan bij u thuis bijles komen geven of bijvoorbeeld in de bibliotheek. Ik ben elke dag vanaf ongeveer 5 ...
Melissa, bijles huiswerkbegeleiding - 1300 Almere stad

Hallo, Mijn naam is melissa en ik ben student aan de opleiding : leraar basisonderwijs. Ik sta al voor de klas. En daarnaast zoek ik naar een bijbaantje. Kan ik uw kind helpen met wat bijles?

Ik kan uw kind helpen met wiskunde en economie. Ik ben werkzaam bij een bank.