La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hoi ik ben Gina ik ben 16 jaar en ik woon in Middelburg. Ik zit nu in mijn examenjaar op het Nehalennia en in het nieuwe schooljaar dat begint in augustus 2016 begin ik aan mijn opleiding Pedagogiek Kinderopvang op het Scalda in Goes. Ik vind het heel leuk om met kinderen/jongeren te werken. van spelletjes spelen tot het leren van verschillende vakken. Ik vind het heel erg leuk dat ik mijn kennis kan toepassen en daarbij andere kan helpen.

Hallo, ik ben Esther en ik ben 18 jaar. Ik studeer momenteel laboratorium techniek aan het Scalda (laatste jaars). Mijn vooropleiding is Havo, deze heb ik niet afgerond (komt voornamelijk door de talen) en ik ben na de 4de klas naar het Scalda gegaan. Ik heb mijn broertje vroeger meerdere keren met z'n huiswerk geholpen. Ik haal momenteel een van de hoogste cijfers van de klas en help hierom soms nog een paar klasgenoten.

Mijn naam is Desy . Ik ben 29 jaar en woon in Serooskerke. IIk ben in 2008 afgestudeerd aan de PABO te Vlissingen en geef sindsdien op invalbasis les. Graag zou ik mijn diensten ook op een andere manier aanbieden, door leerlingen buiten school te helpen. In de klas kom ik vaak genoeg leerlingen tegen die net even dat kleine stukje extra tijd nodig hebben om de stof te doorgronden. Bijles zou hier goed bij kunnen helpen. Ik ben bereid om aan huis bijles te geven tot aan 30 km van mijn woon...

Ik ben Naomi, 23 jaar. Ik heb al 3 jaar ervaring als onderwijsassistent in het basisonderwijs en 3 jaar ervaring als leerkracht in het basisonderwijs. Ik moet nog 1 jaar en dan mag ik les geven op de basisschool. Ik vind het fijn als ik kinderen kan helpen met leervragen.

Mijn naam is Arlette en ik ben 21 jaar. Ik heb twee jaar Engineering gestudeerd op de HZ in Vlissingen, dit is een technische HBO opleiding. In het tweede jaar heb ik bijles gegeven in statica, dit vak is een combinatie van natuurkunde en wiskunde. Ook heb ik medestudenten geholpen met wiskunde. In september wil ik de opleiding pedagogiek volgen, omdat ik het ontzettend leuk vond om bijles te geven en graag kinderen wil werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Borsele, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: