La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Jose . Ik ben geboren op 2 september 2001. Ik zit in het examenjaar op mavo (TL) niveau. Deze vakken vind ik ook heel erg leuk en ben er heel goed in. Ik help veel mensen in de klas als er vragen zijn bij deze vakken. Maar ook help ik heel vaak me zusje met deze vakken en zij zit op VWO niveau en snap alles helemaal. Ook geef ik mijn vriendinnen bijles bij de vakken waar ze moeite mee hebben. Mijn moeder heeft een eigen bedrijf 'leerpad' dit bedrijf helpt kinderen die moeite he...

Ik ben Nikki , ik heb geen professionele ervaring op het gebied van lesgeven maar ik vind het zeer zeker leuk om mensen te helpen met onderwerpen. Ik ben zelf bezig met Wiskunde B op het VWO in het examenjaar dus mijn wiskunde is op redelijk niveau.

Ik ben Gabriella Stam, geboren in 1993. In 2013 heb ik mijn opleiding tot Onderwijsassistent afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen op verschillende basisscholen van groep 1 tot groep 8. Zoekt u iemand die u helpt met u huiswerk? Twijfel dan niet en neem contact met mij op.

CURRICULUM VITAE Opleiding 1987-heden Diverse postdoctorale management- en projectmanagementcursussen, waaronder opleiding tot fiscalist (FB) 1983-1987 Doctoraal examen sociologie Specialisatie: planning en beleid Tevens eerste graad economie, psychologie en maatschappijleer en statistiek Universiteit Utrecht 1979-1982 HTS metaalkunde HTS Utrecht 1975-1979 MTS metaalkunde Christiaan Huygensschool te Rotterdam 1971-1975 LTS fijnmechanica (P en T s...

Coevorden, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: