Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Professeurs et cours particuliers à Enschede : math, français, physique

Enschede, les principales villes

Michelle, privé-leraar huiswerkbegeleiding - 7513 Enschede

Ik vind het leuk om kinderen te helpen! De vakken waarin ik wil ondersteunen zijn vakken die ik zelf als examenvak heb gehad op de middelbare school. Ik ben geslaagd voor mijn VMBO-TL en zit nu in het 2e jaar van de HBO opleiding tot Verpleegkundige, waar ik ook de nodige biologie theorie heb gehad.
Puck, leraar/lerares huiswerkbegeleiding - 7514 Enschede

Hallo! Ik ben Puck en ik studeer nu Creative Technology aan de UT. Ik woon in Enschede in zoek nog een bijbaantje voor naast mijn studie. Ik heb vaker bijles gegeven aan mijn vrienden en ik heb er over nagedacht om docent/leraar te worden, maar heb dat toch niet gekozen. Toch vind ik het altijd heel erg leuk om mensen nieuwe dingen te leren en ik wil mensen graag helpen. Ik heb veel kennis en begrip voor de vakken die ik heb gehad op de middelbare school en kan ook erg goed uitleggen.
Gözde, tutor huiswerkbegeleiding in Enschede 7547

De opleiding onderwijsassistent heb ik afgrond. Tijdens deze stages in het basisonderwijs heb ik ruime ervaring opgedaan. Ik heb stage gelopen in de groepen: 1, 4/5 en 8 op verschillende basisscholen. In de praktijk heb ik uiteenlopende soorten leerlingen begeleid, zowel groepsgewijs als individueel. In de belevingswereld van de kinderen kan ik mij goed inleven en bijdragen aan een veilig pedagogisch klimaat. Verder ben ik geduldig, enthousiast en straal dat uit. Ook ben ik flexibe...