La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Paula. Ik ben 14 jaar en zit in HAVO 4. Ik geef graag bijles, van basisschool tot aan begin middelbare school. Mijn interesse ligt vooral bij de exacte vakken (Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde en Biologie) en bij de talen (vooral Engels, Frans en Duits). Ik ben beschikbaar na schooltijd en in het weekend.

Ik wil zelf later docent worden, en ik heb zelf meerdere bijlessen gehad op mijn basisschool wat mij heel erg geholpen heeft. Ik sta nu vaak gemiddeld een 9 voor mijn vakken, en wil dit graag andere kinderen ook bieden

Ik zit zelf in 6vwo, en heb op school de vakken: wiskunde b, scheikunde, natuurkunde, biologie, economie, Duits, Nederlands, Engels. Ik help anderen vaak met wiskunde en economie. [Sophia. 17 jaar.]

Ik ben Bram, 17 jaar, en ik vind het ontzettend leuk en leerzaam om jongeren/kinderen te helpen bij hun schoolwerk. Ik heb net mijn vwo-opleiding afgerond met prima cijfers en vind het leuk om anderen hier ook mee te helpen.

Profiel : Vriendelijke, sportieve, enthousiaste, zelfverzekerde en meertalige student Gemotiveerd, betrouwbaar, verantwoordelijkheidsgevoel Ervaring met jonge kinderen Gekwalificeerde effectieve teamplayer Werkervaring : Oppassen, 3 keer/week, 5 jaar ervaring in totaal, alle leeftijden Bijles aan leerlingen van de basisschool in de vakken Engels en Wiskunde, 2 keer/week Referenties zijn beschikbaar op aanvraag.

Andere advertenties

Steden in de buurt: