La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Marike en kan 'les geven/onderwijzen' in Nederlands, Engels en filosofie. Ik ben een procesbegeleider en bekijk deze vakken dan ook vanuit het leren leren. Ik ben gespecialiseerd in taal: lezen, schrijven, luisteren en spreken en alle fases daarvan. Ik geloof erin dat een student de behoefte voelt om te lezen, schrijven en zijn/haar taal te verbeteren, gemotiveerd is, dat er dan ontwikkeling mogelijk is. Graag ondersteun ik dan die ontwikkeling. Ik ben gespecialiseerd in het creeren ...

Als pabo student heb ik altijd kinderen geholpen die moeite hadden met een bepaald vak. Zo ook mijn studiegenoten. Op dit moment heb ik een pauze in mijn studie, maar vind het nog steeds leuk om bijles te geven. Ik weet van aanpakken en weet ook hoe ik bepaalde onderwerpen moet aanpakken. Daarnaast heb ik ook verstand van motiveren, want vaak valt de motivatie weg zodra het kind het niet meer snapt. Verder ben ik altijd enthousiast en dat werkt aanstekelijk bij een kind.

Ik ben Lieke, ik zit in 5 VWO en geef nu een jaar lang bijles aan meerdere 3 VWO leerlingen voor wiskunde. Ik zou graag hiernaast mijn diensten aanbieden voor u voor wiskunde en talen. Wat talen betreft ik doe in juni voor Engels het "Cambridge Proficiency Exam" en in Duits en Nederlands doe ik volgend jaar mijn VWO Examen. Ik hoop van u te horen.

Ik studeer zelf aan de HBO-opleiding Automotive te Arnhem. Hierbij krijg ik op een hoog niveau les met betrekking tot Wiskunde, Natuurkunde, Mechanica en de autotechnische vakken.

Apeldoorn, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: