Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Professeurs et cours particuliers à Krimpen aan den IJssel : math, français, physique

Krimpen aan den IJssel, les principales villes

Daniëlle, tutor huiswerkbegeleiding - 2900 Capelle aan den ijssel

Beste familie, Ik ben Daniëlle en ik ben 19 jaar oud. En ben in de regio Capelle aan den IJssel op zoek naar een baantje. Ik heb al eerder bijlessen gegeven ten tijde van de middelbare school (havo) in onder andere Nederlands en wiskunde (A). Ik kan uw kind(eren) helpen met Nederlands, taal, rekenen en wiskunde en misschien ook nog wel met andere vakken tot en met de onderbouw van de middelbare school. Op dit moment heb ik een tussenjaar, dus kan ik alle tijd steken in het helpen van...
Pricilla, bijles huiswerkbegeleiding in Papendrecht

ik ben pricilla en heb vmbo tl afgerond dus tot die niv. kan ik u helpen met school.
Muriël, privé-leraar huiswerkbegeleiding in Papendrecht 3350

Ik ben Muriël en ik ben 19 jaar. Ik ben student Technische Geneeskunde aan de TU Delft en ik zou graag mijn kennis willen delen met iemand die dit hard nodig heeft! Ik heb al wat bijles gegeven op de middelbare school en dat ging vooral om Latijn en Wiskunde, maar ik denk dat de rest ook wel goed gaat komen! Ik kan ook Frans en Duits bijles geven!
Lizzy, privé-leraar huiswerkbegeleiding in Papendrecht 3350

Hi allemaal! Ik ben net begonnen op de pabo dus vind het heel leuk om dingen uit te leggen!

Ik studeer op dit moment aan een HBO-opleiding. Op de middelbare school haalde ik op de HAVO erg hoge cijfers op allerlei gebieden. Er word mij verteld dat ik goed kan uitleggen, dus wil ik graag beginnen met bijles geven. Ik kan, naast vakgerichte theorie, ook tips geven over hoe je het beste samenvattingen kunt maken, waar je op moet letten tijdens presentaties, hoe je verslagen en werkstukken het beste kunt schrijven etc.