Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Professeurs et cours particuliers à Leiden : math, français, physique

Leiden, les principales villes

Joyce, leraar/lerares huiswerkbegeleiding in Voorhout 2215

Ik ben Joyce , 19 jaar. Ik woon momenteel in Hillegom, maar ga januari 2016 verhuizen naar Voorhout. Ik heb mei 2014 mijn VWO diploma gehaald. Met het vakkenpakket Natuur & Techniek in combinatie met Natuur & Gezondheid. Wiskunde was mijn beste vak, en dit kan ik ook uitleggen. Ook natuurkunde en scheikunde vond ik leuke vakken en ook hierover wil ik uw kind extra uitleg geven. Ik heb geen ervaring met bijles geven, maar heb wel medestudenten extra geholpen in de aanloop naar hun examens.
Rianne, leraar/lerares huiswerkbegeleiding - 2313 Leiden

Ik ben net klaar met mijn opleiding VWO en ik begin volgend jaar aan mijn studie Engelse taal en literatuur. Ik heb het profiel E&M gevolgd. Ik vind het leuk om te helpen met huiswerk en voor mij is het een goede manier om ervaring op te doen op het gebied van lesgeven. Mijn naam is Rianne, ik ben bijna 18 en ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in studiemethodes. Ik heb een certificaat ontvangen van mijn middelbare school voor het ondersteunen van leerlingen met Engels als 'juniordoc...
Silvia, privé-leraar huiswerkbegeleiding in Leiden 2311

Hi, I'm Silvia, 20, university student in my third year of bachelor. I've studied English, math and computer science and I can teach these at a high level, even high school. I am very passionate about Geography, travel and tourism, thus I can teach this also. Lessons would be in English, so it is a good way toimprove your language skills. I can help with homework and come to students homes.