Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Professeurs et cours particuliers à Middelburg : math, français, physique

Middelburg, les principales villes

Professeur particulier Nieuw- en Sint Joosland
Professeur particulier Arnemuiden
Desy, bijles huiswerkbegeleiding in Serooskerke (veere)

Mijn naam is Desy . Ik ben 29 jaar en woon in Serooskerke. IIk ben in 2008 afgestudeerd aan de PABO te Vlissingen en geef sindsdien op invalbasis les. Graag zou ik mijn diensten ook op een andere manier aanbieden, door leerlingen buiten school te helpen. In de klas kom ik vaak genoeg leerlingen tegen die net even dat kleine stukje extra tijd nodig hebben om de stof te doorgronden. Bijles zou hier goed bij kunnen helpen. Ik ben bereid om aan huis bijles te geven tot aan 30 km van mijn woon...
Gina, bijles huiswerkbegeleiding in Middelburg

Hoi ik ben Gina ik ben 16 jaar en ik woon in Middelburg. Ik zit nu in mijn examenjaar op het Nehalennia en in het nieuwe schooljaar dat begint in augustus 2016 begin ik aan mijn opleiding Pedagogiek Kinderopvang op het Scalda in Goes. Ik vind het heel leuk om met kinderen/jongeren te werken. van spelletjes spelen tot het leren van verschillende vakken. Ik vind het heel erg leuk dat ik mijn kennis kan toepassen en daarbij andere kan helpen.
Esther, bijles huiswerkbegeleiding in Middelburg

Hallo, ik ben Esther en ik ben 18 jaar. Ik studeer momenteel laboratorium techniek aan het Scalda (laatste jaars). Mijn vooropleiding is Havo, deze heb ik niet afgerond (komt voornamelijk door de talen) en ik ben na de 4de klas naar het Scalda gegaan. Ik heb mijn broertje vroeger meerdere keren met z'n huiswerk geholpen. Ik haal momenteel een van de hoogste cijfers van de klas en help hierom soms nog een paar klasgenoten.