La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Mirte Ik ben 14 jaar. Zit op turnen , train 5 keer in de week (18 uur) Ik zit er inmiddels over te denken 1 training minder te doen. Ik zit zelf in 2 VMBO, bijna 3 VMBO. Ik ga sta er heel goed voor, en ga naar mijn VMBO exames ook weer naar de HAVO. Ik kan je alles uitleggen , als ik gewoon het boek erbij heb. Ik ben het minst goed met Natuur/scheikunde, maar kan het meeste onder mijn eigen niveau goed uitleggen. Hopelijk genoeg info, anders kan je me alles vragen.

Mijn naam is Ruth , 22 jaar en afgestudeerd pedagoog. Ik heb een jaar lang stage gelopen als Remedial Teacher op een middelbare school. Hier deed ik niet anders als bijles geven voor verschillende vakken op verschillende niveau's. Ik heb tijdens dit jaar verschillende hulpmiddelen, tips en technieken geleerd die ik kan inzetten tijdens de bijles. Daarnaast heb ik in mijn vrije tijd aan verschillende jongeren bijles gegeven op basisschool en middelbare school niveau voor verschillende v...

Hallo, Ik ben Maureen en ik ben 16 jaar. Vaak hielp ik mijn broertje met zijn huiswerk en zijn leerwerk waar ik zelf ook goed in was, of ik had het vak zelf gekozen. Dit ging altijd heel vlot en makkelijk, omdat ik deze stof al heb gehad. Ook omdat ik een aantal jaar verder zit in de vakken, zijn de opgaves voor mij zelf erg makkelijk. Hierdoor kan ik altijd helpen als het nodig is en doe dit met alle liefde. Ik heb hier aangegeven welke vakken ik altijd erg goed kon of welke ik zelf heb ...

Hoi, ik ben Sophie en ben 14 jaar. ik zit nu in klas 3 vwo. Mij lijkt het erg leuk om bijles te geven aan kinderen die jonger zijn dan ik, zodat ik ze kan helpen. Mocht je interesse hebben, zoek dan contact op!

Ik heb al eerder bijles gegeven vanuit een instituut voor studiebegeleiding en weet dus al hoe ik dit aan moet pakken. Verder ben ik geduldig en leg ik met plezier uit.

Ik studeer zelf aan de HBO-opleiding Automotive te Arnhem. Hierbij krijg ik op een hoog niveau les met betrekking tot Wiskunde, Natuurkunde, Mechanica en de autotechnische vakken.

Raalte, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: