La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben een afgestudeerd MBO-er. Door aanraden van de vrienden van mijn moeder wil ik een de PABO volgen of een lerarenbevoegdheid halen. Ik sta voor wiskunde een 9 gemiddeld en tijdens de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste 4 hebben wij pathologie/anatomie gehad. ? MIJN WERKERVARING Uden Humphrey’s restaurant Oproep Gasten ontvangen, serveren, tafels openen, opstarten Tot heden en afsluiten Cuijk Swinkels snackery & backery Fulltime aan de band, schoonmaken, dozen p...

Hoi! Ik ben Melanie, ik ben 16 jaar, en ik help graag kinderen en jongeren met vakken die ze moeilijk vinden. Ik zit in de 5de klas van het atheneum/VWO, en het gaat hartstikke goed. Ik kan bijles geven bij u thuis of bij mij thuis. Ik heb stage gelopen bij een bedrijf dat met alleen kinderen werkt en dat vond ik super leuk! Later wil ik dan ook iets met kinderen gaan doen, ik weet alleen nog niet precies wat. Interesse? Neem contact op!

Ik ben Evelien. Ik ben sinds september 2015 student Technische Wiskunde aan de TU Eindhoven. Mijn middelbare schooltijd heb ik doorgebracht op het College Weert. Mijn ervaring met lesgeven is voornamelijk medeleerlingen en mijn zusjes helpen bij het maken van hun huiswerk en helpen bij het denkproces van het vak. Daarnaast kan ik ook helpen met het maken van een planning voor het huiswerk zodat er structuur ontstaat. Ik woon zelfstandig op kamers in Eindhoven. Bijles zou ik óf aan huis óf o...

Mijn naam is Hans . Ik ben Senior Leraar. Duur ongeveer 40 jaar. De lessen worden bij u thuis gegeven en duren in principe een uur.. Geen gezeul met boeken en tassen. Geen reistijd, geen natte jassen, zwetende handen. Ik geef lessen in diverse vakken aan: basisschool leerlingen en middelbare scholieren. Ik doe dat met veel enthousiasme en inzet. ik studeerde aan de PA (nu pabo) de HEAO Management, economie en recht. leraar Engels, Tekenen en schilderen studeer keyboard.

Hallo, ik ben Aris . Momenteel studeer ik aan de pabo. Daarnaast studeer ik onderwijswetenschappen aan de universiteit. Ik zou graag kinderen verder willen helpen, wanneer zij er zelf niet aan uit komen. Stuur gerust een berichtje!

Andere advertenties

Steden in de buurt: