La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hallo, Mijn naam is Maigosha woonachtend in katwijk en ik ben 17 jaar oud. Ik heb een mavo diploma op zak en studeer nu voor mijn havo diploma in leiden. Deze vakken kan ik bijles in geven op het middelbare school niveau tot en met mavo. Op de mavo ben ik voor wiskunde geslaagd met een 9. Met natuurkunde en scheikunde voor een 7. En biologie een 8. Mijn broertjes heb ik meerdere malen ook 'bijles' gegeven met hun wiskunde huiswerk vooral.

Ik ben Joyce , 19 jaar. Ik woon momenteel in Hillegom, maar ga januari 2016 verhuizen naar Voorhout. Ik heb mei 2014 mijn VWO diploma gehaald. Met het vakkenpakket Natuur & Techniek in combinatie met Natuur & Gezondheid. Wiskunde was mijn beste vak, en dit kan ik ook uitleggen. Ook natuurkunde en scheikunde vond ik leuke vakken en ook hierover wil ik uw kind extra uitleg geven. Ik heb geen ervaring met bijles geven, maar heb wel medestudenten extra geholpen in de aanloop naar hun examens.

Hallo, ik ben Lysanne, een ijverige 20-jarige derdejaars studente uit Oegstgeest. Ik studeer Archeologie aan de Universiteit, sta hiervoor cum laude en volg het Honours College. Door deze brede, compleet Engelstalige studie weet ik veel over Engels, aardrijkskunde, geschiedenis en wat over biologie. Daarnaast heb ik in mijn middelbare schooltijd vakken als Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Tekenen (ook heb ik jarenlang bij een atelier gezeten), Geschiedenis, Aardrijkskunde en Wiskunde C (sta...

Beste ouders, Ik ben Dominique, ben 20 jaar en zit momenteel in het laatste jaar van de pabo. Mocht uw kind op de basisschool moeite hebben met rekenen of op de middelbare school met het vak wiskunde dan kan ik uw kind daarbij helpen. Het vak wiskunde heb ik op de middelbare school afgesloten met een 8, 5. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u mij altijd een bericht sturen

Ik ben Robine en ben 15 jaar. Ik zit momenteel in mijn examenjaar van mavo 4. Ik sta er goed voor en school gaat mij erg goed af. Volgend jaar ga ik door met de middelbare op een hoger niveau. Ik zou het super leuk vinden om uw kind te helpen met school. Ik ben erg geïnteresseerd in dingen dus zou ook dingen kunnen uitzoeken voordat ik help.

Hi, I'm Silvia, 20, university student in my third year of bachelor. I've studied English, math and computer science and I can teach these at a high level, even high school. I am very passionate about Geography, travel and tourism, thus I can teach this also. Lessons would be in English, so it is a good way toimprove your language skills. I can help with homework and come to students homes.

Ik heb mijn Vmbo diploma, maar schrik niet heb ook havo/vwo gedaan, alleen al het leren was niet voor mij weggelegd. Ik ben erg goed in voor mij logiesche vakken zoals rekenen en natuurkunde. Ook economie en biologie gaan mij goed af. Ik heb op havo/vwo veel aardrijkskunde en geschiedenis gehad, dit vond ik erg boeiend maar ben hier niet verder in gegaan. Ook Engels ben ik erg goed in en gaat mij makkelijk af.

Mijn naam is Femke en ik ben 18 jaar. Ik studeer voor docent scheikunde en zit in mijn eerste jaar. Het afgelopen jaar heb ik stage gelopen op een school in Utrecht in het vak Science (Biologie, Natuur- & Scheikunde). Ik heb voor dit vak gekozen omdat ik kinderen iets bij wil brengen. Dit hoeft niet zozeer over scheikunde gaan, maar het kan ook over hele algemene onderwerpen gaan. Wat ik vooral belangrijk vind, is dat iedere leerling zich veilig voelt op school en met plezier naar schoo...

Ik ben net klaar met mijn opleiding VWO en ik begin volgend jaar aan mijn studie Engelse taal en literatuur. Ik heb het profiel E&M gevolgd. Ik vind het leuk om te helpen met huiswerk en voor mij is het een goede manier om ervaring op te doen op het gebied van lesgeven. Mijn naam is Rianne, ik ben bijna 18 en ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in studiemethodes. Ik heb een certificaat ontvangen van mijn middelbare school voor het ondersteunen van leerlingen met Engels als 'juniordoc...

Ik ben Mariëtte, 20 jaar en studeer psychologie. Naast mijn studie heb ik ook tijd over (studie is veel zelfstudie, weinig uren op universiteit), waardoor ik mijn tijd graag nuttig vinden besteden. Ik vind het fijn om anderen te helpen en het geeft me altijd een goed gevoel als ik een ander ergens mee kan helpen en die persoon dan trots is op zijn/haar prestatie. Ik ben rustig en geduldig en blijf net zo lang proberen tot het lukt!

Hallo! Ik ben Sujata en ik ben 16 jaar oud. Ik zit op het Groene Hart Lyceum in de vijfde klas van het VWO. Ik geef af een toe al bijles en vind dat zeer leuk om te doen. De leerlingen die ik bijles geef, zie ik duidelijk betere cijfers halen. Ik kan bij meerdere vakken helpen. Ik ken verschillende manieren om iets aan te leren en kan dus de beste manier vinden om iemand wat te leren. Ik kijk er naar uit om bijles te geven.

Hallo, ik ben Sacha. Ik geef al zo'n 2 jaar wiskunde bijles aan 5 Havo en 4 VWO en 4 VMBO-T leerlingen. Ook andere exacte vakken, Natuurkunde en scheikunde vooral, gaan mij erg goed af. Dit zou ik graag vaker doen, dus als u hulp nodig heeft laat u maar wat weten.

Ik ben Jaron, ben 18 jaar oud en woon in Katwijk. Ik ben student op het ROC Hoofddorp en studeer daar Aviation Operations. Ik heb voor deze opleiding Mavo afgerond op het Duinzigt Oegstgeest. Ik heb verschillende mesen bijles gegeven in verschillende vakken en heb dus een beetje ervaring. Ik help graag andere mensen met hun huiswerk of leerwerk. Ik ben in de avonden en in het weekend beschikbaar voor bijles.

Kaag en Braassem, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: