Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Professeurs et cours particuliers à Wageningen : math, français, physique

Wageningen, les principales villes

Beau, privé-leraar huiswerkbegeleiding in Wageningen

op het moment studeer ik levensmiddelentechnologie aan de wageningse universiteit. Ik woonde hiervoor in Rotterdam waar ik 2 jaar lang bijles gegeven heb. Bij mijn studie houd ik veel vrije tijd over en zou deze graag weer willen besteden aan het geven van bijles.
Anna, bijles huiswerkbegeleiding in Wageningen

Dag, Ik ben Anna en ben bijna klaar met mijn Bachelor Forest & Nature Conservation. Dankzij deze studie hebt ik na het middelbare onderwijs mezelf kunnen verdiepen in de wiskunde, aardrijkskunde, biologie en is mijn niveau engels gestegen naar een C1 niveau. Ik vind het leuk om mensen te helpen doordat voor mij een uitdaging vormt. Daarnaast heb ik voldoende kennis in deze onderwerpen om ook daadwerkelijke iemand te kunnen helpen met het begrijpen van de stof. Als u hulp nodig heef...
Meinrad, bijles huiswerkbegeleiding in Wageningen 6709

Hallo, Ik ben Meinrad , 21 jaar, student Milieuwetenschappen aan de WUR. Ik heb mijn VWO diploma gehaald met gemiddeld een 7. Ondanks dat het een al een tijdje is geleden dat ik examen heb gedaan, is de stof nog vers omdat dit ook terug komt in mijn studie.