Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Deventer ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Deventer, les principales villes

Aide à domicile Schalkhaar
Aide à domicile Colmschate
Sara, werkster - 7428 Deventer

beste mevrouw/meneer ik ben Sara en 14 jaar oud. ja klopt 14 jaar is jong maar ik ben volwassen en verantwoordelijk. ik werk graag en en vind het heel leuk om mensen te kunnen helpen. thuis doe ik wel is de wc schoonmaken, stofzuigen een lapje overal overheen halen of grasmaaien. ik werk graag voor u! met vriendelijke groet, Sara
Lieke, schoonmaken in Deventer 7414

Hallo ! Mijn naam is Lieke , ben 18 jaar en kom uit Deventer. Ik zit in het laatste fase van mijn opleiding Pedagogisch Medewerkster Kinderopvang niveau 3. Door dat ik in de laatste fase van mijn opleiding zit heb ik wat meer vrijheid, hier door ben ik beschikbaar op de dinsdag (hele dag) woensdag ochtend (om de week de hele dag beschikbaar) , vrijdag middag (vanaf 2 uur) en de zaterdag ochtend. Ik ben in het bezit van een rijbewijs maar beschik helaas nog niet over een eigen auto....
Kim, schoonmaken in Deventer

kan helpen in huis, boodschappen, helpen in de tuin, en met de computer enzovoort.
Hanife, schoonmaken in Deventer

Binnenkort heb ik zomervakantie, ik ga 10juni mijn map inleveren en moet dan op de uitslag wachten. . Via uitzendbureau ben ik aantal jaren terug wel is gaan schoonmaken, ook heb ik een tijd bij mijn oma schoongemaakt. Ik ben zelf ook heel erg van het schoonmaken ben er thuis ook altijd mee bezig. Ik ben heel erg van de hygiëne en zie daarom ook niks over het hoofd en werk ik altijd gestructureerd, zodat alles aan de beurt komt. Heb ook niks tegen vieze werkjes doe alles met plezier.
Danischa, werkster - 7423 Deventer

Ik ben danischa deen en ik ben 16 jaar ik heb heel veel ervaring met schoonmaken want ik doe het elke dag thuis en vind het leuk om te doen
Marloes, strijken in Deventer 7428

Mijn naam is Marloes, ik ben een vrolijke, harde werker met oog voor detail. Ik krijg veel voldoening uit goed werk doen en wil graag dat degene waar ik voor werk tevreden is met mij.
Maja, Hulp met een verhuizing in Deventer

Ik ben een Hongaars vrouw, ik woon 2 jaar al in Nederland maar ik spreek al vloeiend Nderlands. Ik help mensen graag!
Stefka, strijken in Deventer 7400

Beste klant, Ik ben Stefka 32 jaar alleenstaand moeder die graag werkt en flexibel is voor alle klusjes in huis. Ik ben vriendelijk, geduldig en hou van netjes schoonmaken en vaste eerlijke afspraken. Ik werk 10-12 ervaring als huishoudelijke hulp. Preferenties bij kenisgesprek u kunt krijgen. Met vriendelijke groet Stefka
Simone, werkster in Deventer 7413

Hallo, Ik ben Simone en ik ben 23 jaar.
Karien, werkster in Deventer 7411

Mijn naam is Karien en ik ben 21 jaar oud. Ik heb ervaring in de schoonmaakbranche. Strijken is een hobby van me!
Maaike, schoonmaken in Deventer 7417

Ik wil graag anderen helpen met hun huishouden. Om zo anderen te kunnen helpen en om voor mezelf een zak centje te verdienen. Ik woon nu 4 jaar op mezelf dus ik heb wel al veel ervaring met het huishouden. Verder heb ik wel al 6 jaar ervaring met oppassen.

Ik heb ruime ervaring in de huishouden

Ik vind het leuk om wat voor anderen te kunnen doen , dus als dat schoonmaak werk zaamheden.ik heb stage gedan bij thuis zorg , ik ben op zoek naar een leuk afwisselende baan waar ik mij verder in kan ontwikelen/ervaring opdoen.

Hallo Ik ben Karina ik ben profesional in huis schoonmaken en ik ben 25 oud en ik kom uit polen en ik woon 5 jaar in nederland.

Ik ben linda, 26 jaar en een gezellige hulp. Ik kan goed schoonmaken, en zou graag mensen uit de brand helpen die er zelf niet aan toe komen of niet in staat zijn om het huishouden of een kleine boodschap te doen.