La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Anouk ik ben 19 jaar oud ik ben hardwerkend, betrouwbaar en ik hou ervan mensen te helpen. Of het nu schoonmaken is, of het werken in de tuin ik doe het met evenveel enthousiasme. Een van mijn belangrijkste kwaliteiten is denk ik toch wel betrouwbaarheid, wanneer we een afspraak maken kunt u ervan uit gaan dat ik stipt op tijd ben. En wanneer er iets voorvalt waardoor ik toch verhinderd mocht worden (bijvoorbeeld ziekte) bel ik tijdig af. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat ik nauwke...

beste mevrouw/meneer ik ben Sara en 14 jaar oud. ja klopt 14 jaar is jong maar ik ben volwassen en verantwoordelijk. ik werk graag en en vind het heel leuk om mensen te kunnen helpen. thuis doe ik wel is de wc schoonmaken, stofzuigen een lapje overal overheen halen of grasmaaien. ik werk graag voor u! met vriendelijke groet, Sara

Graag zou ik mijn diensten willen aanbieden en uw hulp in en om het huis zijn. Ik werk zorgvuldig en snel en weet van aanpakken. Ik help graag daar waar nodig. Ik ben zeer flexibel. Misschien kunnen we een vrijblijvende kennismaking regelen en eventueel de werkzaamheden bespreken? Met vriendelijke groet, Henriëtte.

Ik vind het heerlijk om lekker bezig te zijn in huis. Ik maak graag schoon en laat de boel weer stralen. Ramen lappen? Geen probleem doe het graag voor u. ik ben erg flexibel en help u graag.

Hallo, ik ben Melissa Rouw en ik ben 16 jaar oud. In mijn dagelijks leven doe ik aan volleybal en werk ik af en toe bij de Juliana Toren. Ik woon nog thuis en de opleiding die ik volg is Havo. Ik heb net mijn mavo afgerond en wist nog niet zeker welke richting ik erna op wilde. Wat ik kan doen is helpen in het huishouden, dingen zoals koken, boodschappen doen of schoonmaken kan ik prima voor u doen. Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn dat ik alles zo goed mogelijk wil doen. Dus als iet...

Hoi, Ik ben Celine en ben 20 jaar. Ik heb al 7 jaar ervaring in de schoonmaak. Ik weet van aanpakken en doorwerken als u me vertelt wat er moet gebeuren ga ik meteen aan de slag. Ik kom uw graag helpen.

. . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Deventer, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: