La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Tristen en ben bijna 16 jaar oud. Ik weet wat ik moet doen, kan goed samenwerken maar ook goed zelfstandig Waar ik aan begin maak ik ook af, maar ben ook flexibel. ik help in huis veel met meerdere dingen en help ook als er...

Mijn naam is Lia , 19 jaar en woonachtig in Haaksbergen. Ik ben erg sociaal en wil me graag inzetten voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Ik ben altijd bereid mijn handen uit mijn mouwen te steken en hard te werken. Ik vind het niet e...

Ik ben een jonge moeder van 30 jaar oud met een dochter van 8 jaar oud, Ik heb haar altijd alleen opgevoed en al vanaf mijn 16de woon ik zelfstandig.

Hallo ik ben Henny, 40 jaar samenwonend en moeder van twee kinderen 4, 9. Ik heb 10 jaar in een verzorgingsinstelling gewerkt en voldoende ervaring op gedaan in de huishouding, andere schoonmaak werkzaamheden en als voedingsassistente...

Ik ben robyn 17 jaar oud en woon in haaksbergen. Ik volg op dit moment de opleiding dierverzorging. Verder aan ervaring heb ik schoonmaak werk gedaan bij livio. En bij familie (opa &oma) en het zo nodige thuis.

Ik ben 41 jaar getrouwd en moeder van een dochter en een zoon van drie. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk graag met mijn handen. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Ik ben Tessa . Ik vind het belangrijk dat iedereen in een schoon huis kan leven, en ook gewoon familie en vrienden kan ontvangen ! Daarom zou ik graag willen helpen met bv. Afwas, koken, stofzuigen, ramen lappen en afstoffen.

Haaksbergen, voornaamste steden:

Andere advertenties

Schoonmaakster Haaksbergen

Tuinman Haaksbergen

Thuiszorg Haaksbergen

Klussen Haaksbergen