Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Haaksbergen 0158, aide à domicile, ménage et repassage.

Haaksbergen, voornaamste steden :

Femme de ménage Haaksbergen
Henny, schoonmaken in Haaksbergen

Hallo ik ben Henny, 40 jaar samenwonend en moeder van twee kinderen 4, 9. Ik heb 10 jaar in een verzorgingsinstelling gewerkt en voldoende ervaring op gedaan in de huishouding, andere schoonmaak werkzaamheden en als voedingsassistente...
Lia, werkster in Haaksbergen

Mijn naam is Lia , 19 jaar en woonachtig in Haaksbergen. Ik ben erg sociaal en wil me graag inzetten voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Ik ben altijd bereid mijn handen uit mijn mouwen te steken en hard te werken. Ik vind het niet e...
Tessa, schoonmaken - 7483 Haaksbergen

Ik ben Tessa . Ik vind het belangrijk dat iedereen in een schoon huis kan leven, en ook gewoon familie en vrienden kan ontvangen ! Daarom zou ik graag willen helpen met bv. Afwas, koken, stofzuigen, ramen lappen en afstoffen.
Lauri, schoonmaken - 7482 Haaksbergen

Ik ben een jonge moeder van 30 jaar oud met een dochter van 8 jaar oud, Ik heb haar altijd alleen opgevoed en al vanaf mijn 16de woon ik zelfstandig.
Robyn, werkster in Haaksbergen 7481

Ik ben robyn 17 jaar oud en woon in haaksbergen. Ik volg op dit moment de opleiding dierverzorging. Verder aan ervaring heb ik schoonmaak werk gedaan bij livio. En bij familie (opa &oma) en het zo nodige thuis.
Marjolein, schoonmaken - 7483 Haaksbergen

Ik ben 41 jaar getrouwd en moeder van een dochter en een zoon van drie. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk graag met mijn handen. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.
Sharon, werkster in Haaksbergen

ik ben sharon . ik ben 17 jaar oud en woon in haaksbergen

Ik ben een huisvrouw van 48 jaar en zoek een baan in de huishouding.