Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Leerdam ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Leerdam, les principales villes

Aide à domicile Schoonrewoerd
Aide à domicile Kedichem
Henriët, schoonmaken in Leerdam 4143

ik zou graag bij u thuis komen helpen. Het maakt niet uit wat ik moet doen van schoonmaken tot koken ik doe alles
Jojanneke, strijken in Leerdam 4141

Ik ben Jojanneke de Regt en ben 23 jaar. Ik heb vrij veel ervaring met schoonmaak en huishoudelijke hulp. Heb hier meerdere baantjes en stages in gehad. Ik vind het vooral fijn om mensen hiermee te helpen die er zelf niet aan toekomen/kunnen.
Ivonne, schoonmaken in Leerdam 4143

Ik ben ivonne en ik vind schoonmaken echt leuk ja klinkt misschien gek maar het is zo. Ook vind ik het leuk om mensen gewoon te helpen, mensen blij te maken met je hulp. Ik ben heel netjes en precies. Ook ben ik snel in mijn werk niet te snel want dan gebeurt het niet goed maar gewoon een goed tempo. Ik heb 7 broertjes en zusjes dus ik weet wat schoonmaken is. Mijn ouders hebben mij geleerd om netjes te zijn en respect voor anderen mensen te hebben.

Bonjour Je m'appelle khawla j'ai 23ans sérieuse gentille attentionnée capable gentille... Je suis a votre disposition J'ai un diplôme d'hôtellerie Specialité hébergement étage Je fait bien le nettoyage et le repassage car ses mon domaine Je cuisine bien Je peux faire tout pour laisser vos loyer dans un état régulière
Manon, werkster - 4142 Leerdam

hallo ik ben manon , ik help u graag in u huis met schoonmaken en boodschappen doen ik kan het allemaal en ik doe het met plezier anderen dingen kunnen in overleg ook gedaan worden.

ik ben Vivien .ik ben 30 jaar oud.ik ben hoongaars en bijna 7 jaar woon in nederland.ik woon in Leerdam

Schoonmaak ervaring in verzorgingstehuis en in de thuiszorg