Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Schoonrewoerd ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Leerdam, les principales villes

Aide à domicile Leerdam
Aide à domicile Kedichem
Jackie, werkster - 5434 Vianen

Hoi! Ik ben Jackie , 19 jaar en woon in Vianen. Ik bied mijn hulp aan in het helpen van het huishouden en een boodschap doen voor u doe ik met plezier! Gezellig ben ik zeker maar ook een harde werkster. Ervaring heb ik verder alleen met hetgeen wat ik van thuis heb meegekregen (schoonmaken, tuinieren, etc.). Mijn beroep is banketbakster dus af en toe iets lekkers bakken doe ik zeker met plezier. Contact opnemen kan altijd! Met vriendelijke groet, Jackie .
Sandra, werkster - 4153 Beesd

Hi Hallo daar! Bent u op zoek naar een spontaan, hardwerkende & sociale meid? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Graag help ik u met de dagelijkse huishoudelijke bezigheden. Met mijn achtergrond en ervaringen in mijn persoonlijke kring weet ik zeker een goede aanwinst te zijn. Graag kom ik mijzelf aan u voorstellen, want dat vind ik persoonlijker dan in dit berichtje! Hopelijk tot dan!
Maurice, mannelijke huishouder in Asperen 4147

Ik kan met schoonmaakmiddelen omgaan en ben bereid om alles te doen wat er gebraagd van me word. Maurice 17jaar.
Anita, schoonmaken - 4174 Hellouw

Ik ben een thuisblijvende moeder, met aardig wat extra vrije tijd. Hiermee zou ik graag mijzelf nuttig maken buitenshuis. Daarom bied ik me aan als hulp in de huishouding en omliggende taken. Ik kook erg graag en ben het gewend om voor het huishouden te zorgen. Dit doe ik graag voor u als u thuis bent, maar kan natuurlijk ook tijdens uw werk. Ik vind het prettig om vragen en verwachtingen met elkaar te bespreken in een vrijblijvend gesprek, de klik is natuurlijk het belangrijkste.

Ik ben op zoek naar een leuke bijbaan huishoudelijke werk ik ben op vrijdag beschikbaar voor 4 /5 uurtjes per week ik heb ervaring met schoonmaak werk spreekt dit u aan neem dan contact op