La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik help graag in de huishouding. Ik heb hier voldoende ervaring in en doe dit met plezier. Helpen met boodschappen doe ik ook met plezier. Ik werk netjes en snel.

Hallo, Mijn naam is Joanna, Ben bijna 23 jaar. Hou ervan om mensen te kunnen helpen. Zelf heb ik veel ervaring met schoonmaken van top tot teen. Ik hou ervan om de mensen te laten genieten van een fris en schoon huis.

Hallo, Ik ben Julia en ik ben 17 jaar ik doe thuis zelf veel in de huishouding koken, schoonmaken de was etc etc. Ik vind dit ook leuk om te doen want hygiëne is voor mij een van de belangrijkste dingen ! U kunt alles aan me vragen en ik zal het zo goed en netjes mogelijk uitvoeren.

Ik ben Anne-Marryn Ik heb veel ervaring met helpen in huis.. Ik maak niet alleen schoon op het zicht en werk grondig. U kunt mij overal voor vragen.. Ik ben een harde gestructureerde werker!

Ik ben Sanne en ik ben 18 jaar. Ik vind het niet altijd even leuk om op te ruimen of schoon te maken, maar als ik eenmaal bezig ben moet het ook goed schoon zijn! Ik wil u graag helpen met kleine klusjes en schoonmaken en boodschappen doen. Taken die niet staan aangegeven kunnen altijd in overleg. Ik heb niet heel veel ervaring in het huishouden, maar ik ben altijd bereid om te leren! Dus als u een gezellige en goede huishoudelijke hulp zoekt, bent u bij het juiste adres! :-)

Mijn naam is Anni en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Lelystad maar kom oorspronkelijk uit Duitsland. Door mijn ervaring in als AuPair (ook huishoudelijke hulp) en schoonmaakmedewerker heb ik veel ervaring kunnen opbouwen. Daarnaast vindt ik het ook belangrijk mijn eigen huis en tuin altijd netjes bij te houden. Ik hou van tuinieren en koken. Dus mocht u hulp nodig hebben bij het huishouden of bij de boodschappen, bij het koken of tuinieren stuur mij gerust een maaltje!

Hallo allemaal. mijn naam is Hennie Roos, ik ben 21 jaar en woon in Swifterbant. heeft u hulp nodig bij het huishouden? dan kom ik u graag helpen. ik ben op verschillende dagen beschikbaar. Dinsdag vanaf 1 uur. vrijdag om de week de hele dag. en zaterdag en zondag ook de hele dag. ik heb mijn ervaring opgedaan door op verschillende plekken stage te lopen. hier heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. ook heb ik ervaring doordat ik op mezelf heb gewoond. schoonmaken, koken, boodsch...

hallo, mijn naam is lisette en ik ben 22 jaar. ik ben een vlotte meid met veel energie! en graag zou ik wat willen bijverdienen om bij jullie thuis schoon te maken. ik zie graag jullie berichtje te gemoet! Groetjes lisette.

Mijn naam is Ashley en ik ben 19 jaar oud. Ik bied alle huishoudelijke diensten aan wat u wilt in overleg. Uren is geen probleem. Mijn kwaliteiten zijn: nette en harde werker.

Ik ben Esther 32 jaar en getouwd en heb twee kinderen. Graag zal ik bij u in huis de huishoudelijke taken uitvoeren zoals oa: de was wassen, opvouwen en strijken als nodig, afstoffen, stofzuigen en dweilen de badkamer en wc schoonmaken en bed verschonen. Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn: Ik ben netjes en schoon op mezelf, werk netjes en kijk alles goed na of het goed schoon is. Ik doe thuis ook zelf mijn huishouden en mijn huis ziet er altijd netjes en schoon uit.

Ik ben een vrouw van 18, bijna 19 jaar oud. Ik heb persoonlijke ervaring qua huishouden. Wat ik allemaal kan: dweilen, stofzuigen, afnemen, oven/fornuis schoonmaken, beddengoeden verschoenen, toilet en badkamer schoonmaken. Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben, zo niet zijn al uw vragen welkom!

Goedendag! Mijn naam is Romy en ik ben 18 jaar. Graag zou ik in de periode van 28 mei-19 augustus een zakcentje bijverdienen en toen besloot ik mij op te geven als helpende hand in huis. Thuis Help ik regelmatig met de huishoudelijke klussen en ook vind ik het erg leuk om af en toe te koken. Als u vragen hebt, mag u me gerust mailen! Groeten, Romy

Ik ben Babet en woon in Dronten. Ik volg de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3. Ik loop stage bij kinderopvang Dronten. Ik heb en doe hier veel ervaring mee op die ik weer in het werkveld kan toepassen. Ik pas op bij 3 gezinnen in de leeftijd 0 tot 13 jaar oud. Ik vind het leuk om de kinderen te verzorgen, met ze te spelen en ze dingen te leren. en het belangrijkste de liefde die ze je geven! Ook vind ik het niet erg om huishoudelijke diensten te verrichten. Als u vrag...

Mijn naam is Giovanni en ik ben van Nederlandse afkomst. Ik ben erg netjes ingesteld van mijzelf en vind het prettig om alles net en opgeruimd te hebben om mij heen. Mijn ervaring bestaat uit mijn eigen kamer schoon maken en mee helpen in huis met de huishoudelijke taken.

Hoi! Ik ben Noëlla! Ik woon in Biddinghuizen en ik ben 17 jaar oud. Heeft u hulp nodig bij boodschappen doen, sta ik altijd voor u klaar!

Hallo, Ik wil graag wat bij verdienen en help andere mensen graag. dus als u hulp nodig heeft met iets in het huishouden of boodschappen etc kunt u mij een bericht sturen.

hoi ik ben een vrouw van 45 jaar oud en moeder van drie kinderen ik heb in de thuiszorg gewerkt en bij mensen thuis schoon gemaakt dus ik zoek nu werk in de schoonmaak

Hoi allemaal, mijn naam is Inge en ik woon samen in Dronten. Ik ben 28 jaar en momenteel opzoek naar een bijbaan. Ik ben zwanger van ons 1e kleintje en ik heb daardoor voldoende tijd over, ik zou deze graag op een zinvolle manier willen besteden door op te passen of schoon te maken. Ik heb jarenlang ervaring met hulp in de huishouding. Ik ben begonnen in mijn eigen familie ( opa's en oma's) en momenteel heb ik elke week een vast schoonmaakadres, maar ik heb nog plek van maandag t/m dond...

Hallo, Mijn naam is Sadhana en ik ben 18 jaar oud. Ik volg momenteel de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 en ik zit in mijn 2de leerjaar. Ik loop stage bij een kinderdag verblijf de SKL, daar moet je dus ook vaak schoonmaken. Na het eten, als je een kindje hebt verschoont enzovoort. Ik vind het ook leuk om op te ruimen of te koken. Ik werk netjes en maak mijn werk altijd af.

Ik ben Emma uit Spanje. Ik woon sinds 2 jaar in Nederland. Ik ben een betrouwbare en verantwoordelijke persoon. Ik heb ervaring in housekeeping. Ik heb bij hotels gewerkt maar ok thuis bij mensen. Ik doe met plezier mijn werk.

Ik ben afgestuurd in de richting van Turkse taal en cultuur en heb een pedagogische formatie, wat betekent dat ik bevoegd ben om les te geven.

Mijn naam is Daphne Best, 20 jaar, student op het HBO in Zwolle. Ik help met liefde mensen met het huishouden! Dus bent u opzoek naar iemand? Ik wil u graag helpen!

Ik ben opzoek naar een baan wat ik makkelijker kan combineren met de zorg van mijn paar maanden oude zoontje. Ik ben iemand die het niet erg vind om schoon te maken en alles moet ook perfect gedaan zijn.

Ben een vrouw van 41 jaar, met veel humor en altijd opgewekt, harde werkster, houdt van aanpakken. Doe alles wat met het huishouden te maken heeft, ben nauwkeurig. Heb een eigen huishouding, en heb ook bij anderen gewerkt. En heb verschillende jaren in de zorg gewerkt , waar ook huishoudelijke werkzaamheden tot een van de taken behoorden.

Mijn naam is Solange. Ik ben 21 jaar. Heeft u hulp nodig in huis, bij het verhuizen, bij boodschappen doen? U kunt het zo gek nog niet bedenken want ik wil u graag helpen. Vanuit mijn stage in 2015 bij Welzijn Zeewolde, heb ik meerdere ouderen geholpen. Ik sta echter klaar voor alle leeftijden.

Hoii ik heet Shanou en ben 17 jaar oud, ik wil graag oppassen op uw kinderen. Vooral omdat ik het leuk vind om te doen en later ook graag wil werken met kinderen. Daar naast kan ik kan ook kleine huishoudelijke klusjes doen als u dat wilt. Bent u op zoek naar een oppas en wilt u meer over mij weten? Stuur mij gerust een bericht

Mijn naam is Kristy en ik ben een 18 jarige student die momenteel in een tussenjaar zit. Hierdoor ben ik fulltime beschikbaar. Ik zou deze tijd dan graag ook willen benutten om wat bij te verdienen. Ik ben een jonge en enthousiaste meid die graag bij u aan de slag gaat. Ik ben zeer geordend en houdt mij goed aan de gemaakte afspraken. Ik ben bereid huishoudelijke taken te verrichten zoals; schoonmaken, strijken, afwassen, planten onderhouden etc. Het doen van de boodschappen is ook gee...

Ik kom u graag helpen in het huishouden, ,of alleen om te strijken!, u vraagt en ik kom. Ik heb een huishouden van 5 personen draaiende gehouden, heb een opleiding in sociale hygiene gedaan. Werk sinds 5 jaar bij meerdere huishoudens. U kunt referenties krijgen.

Andere advertenties

Steden in de buurt: