La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hallo, Mijn naam is Joanna, Ben bijna 23 jaar. Hou ervan om mensen te kunnen helpen. Zelf heb ik veel ervaring met schoonmaken van top tot teen. Ik hou ervan om de mensen te laten genieten van een fris en schoon huis.

Hallo, Ik ben Julia en ik ben 17 jaar ik doe thuis zelf veel in de huishouding koken, schoonmaken de was etc etc. Ik vind dit ook leuk om te doen want hygiëne is voor mij een van de belangrijkste dingen ! U kunt alles aan me vragen en ik zal het zo goed en netjes mogelijk uitvoeren.

Mijn naam is Anni en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Lelystad maar kom oorspronkelijk uit Duitsland. Door mijn ervaring in als AuPair (ook huishoudelijke hulp) en schoonmaakmedewerker heb ik veel ervaring kunnen opbouwen. Daarnaast vindt ik het ook belangrijk mijn eigen huis en tuin altijd netjes bij te houden. Ik hou van tuinieren en koken. Dus mocht u hulp nodig hebben bij het huishouden of bij de boodschappen, bij het koken of tuinieren stuur mij gerust een maaltje!

Goedendag! Mijn naam is Romy en ik ben 18 jaar. Graag zou ik in de periode van 28 mei-19 augustus een zakcentje bijverdienen en toen besloot ik mij op te geven als helpende hand in huis. Thuis Help ik regelmatig met de huishoudelijke klussen en ook vind ik het erg leuk om af en toe te koken. Als u vragen hebt, mag u me gerust mailen! Groeten, Romy

Mijn naam is Giovanni en ik ben van Nederlandse afkomst. Ik ben erg netjes ingesteld van mijzelf en vind het prettig om alles net en opgeruimd te hebben om mij heen. Mijn ervaring bestaat uit mijn eigen kamer schoon maken en mee helpen in huis met de huishoudelijke taken.

Ik ben afgestuurd in de richting van Turkse taal en cultuur en heb een pedagogische formatie, wat betekent dat ik bevoegd ben om les te geven.

Mijn naam is Daphne Best, 20 jaar, student op het HBO in Zwolle. Ik help met liefde mensen met het huishouden! Dus bent u opzoek naar iemand? Ik wil u graag helpen!

Mijn naam is Kristy en ik ben een 18 jarige student die momenteel in een tussenjaar zit. Hierdoor ben ik fulltime beschikbaar. Ik zou deze tijd dan graag ook willen benutten om wat bij te verdienen. Ik ben een jonge en enthousiaste meid die graag bij u aan de slag gaat. Ik ben zeer geordend en houdt mij goed aan de gemaakte afspraken. Ik ben bereid huishoudelijke taken te verrichten zoals; schoonmaken, strijken, afwassen, planten onderhouden etc. Het doen van de boodschappen is ook gee...

Andere advertenties

Steden in de buurt: