Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Besoin d'aide à domicile à Oss ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Oss, les principales villes

Aide à domicile Berghem
Aide à domicile Megen
Demi, schoonmaken - 5349 Oss

ik ben Demi en ik ben 15 jaar. Ik ben net geslaagd voor mijn vmbo-t diploma en ga volgend jaar ondernemer detailhandel doen op ROC de leijgraaf in Oss. Ik heb al eerder opgepast op kinderen tussen de 2 maanden en 12 jaar. Ik paste vaak in de avond op dus gaf de kinderen eten en bracht ze na bed. Wat ik ook belangrijk vind is aan de regels houden van de ouders zodat de kinderen een goede regelmaat hebben. Ik help u graag in huis het maakt niet uit met wat!
Marianne, werkster in Oss 5344

Ik ben Marianne, 24 jaar en woon in Oss. Ik heb ervaring met huishoudelijke taken in mijn eigen huis en ik help een ander gezin met wat huishoudelijke taken.
Carola, schoonmaken in Oss 5349

Zelf veel ervaringen met koken en schoonmaken, dit omdat ik 2 huizen heb onderhouden. Ook ervaring met honden, katten, kanariepieten en vissen!
Ellis, schoonmaken in Oss 5349

Ik heb ervaring in de thuiszorg, zoals schoonmaken huishouden boodschappen doen wandelen honden uitlaten ect.

Je suis actuellement à la recherche d'un emploi. Je m'appelle Susana, j'ai 32 ans, je suis portugaise. Je parle anglais, espagnol e francais. En ce moment, je habite dans la zone de Oss (Noord-Brabant). Mes qualités sont: très responsable, calme, affectueuse, fiable, honnête, amuse. Je suis libre de lundi à vendredi ( 7:00h à 19:00h). N' hesite pas à prendre contact avec moi par mon compte E-mail pour quelconques questions ou renseignements. Bien à vous, merci de m'avoir lu, Susana
Miski, schoonmaken in Oss 5344

Wil ook graag mee helpen in en rondom het huis woon zelf in oss en kan schoonmaken heb daar ook ervaring in heb schoonmaakwerk gedaan.

Ik help graag mijn medemens met het onderhouden van hun huis indien hun daar geen tijd voor hebben of het door bepaalde omstadigheden niet meer kunnen.

hoi. ik ben 38 jarig vrouw, ik heb een kindje 7 jaar. Ik zoeken werk als schoonmaken, ik graag helpen ook boodschapen doen.Ik ben beschikbaar paar dagen per week.