Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Oss

Oss, les principales villes

Femme de ménage Berghem
Femme de ménage Megen
Demi, schoonmaken - 5349 Oss

ik ben Demi en ik ben 15 jaar. Ik ben net geslaagd voor mijn vmbo-t diploma en ga volgend jaar ondernemer detailhandel doen op ROC de leijgraaf in Oss. Ik heb al eerder opgepast op kinderen tussen de 2 maanden en 12 jaar. Ik paste vaak in de avond op dus gaf de kinderen eten en bracht ze na bed. Wat ik ook belangrijk vind is aan de regels houden van de ouders zodat de kinderen een goede regelmaat hebben. Ik help u graag in huis het maakt niet uit met wat!
Jennifer, werkster in Oss 5344

Ik ben Jennifer . Ik ben 21 jaar oud. Ik ben woonachtig in Oss. Ik woon samen met mijn vriend en onze dochter van 1, 5 jaar oud. Ik zou graag uw huis willen schoonmaken. Wat u graag wilt wat ik doe is altijd te bespreken. Graag wel alleen een schoonmaak adres in Oss. Graag zou ik ook mijn dochter willen meenemen als dit mogelijk is. Ik maak altijd zelf heel mijn huis schoon want ik ben huismoeder. En ik heb ook in de schoonmaak gewerkt ook in een hotel. Ik hoor graag van u.
Marianne, werkster in Oss 5344

Ik ben Marianne, 24 jaar en woon in Oss. Ik heb ervaring met huishoudelijke taken in mijn eigen huis en ik help een ander gezin met wat huishoudelijke taken.
Carola, schoonmaken in Oss 5349

Zelf veel ervaringen met koken en schoonmaken, dit omdat ik 2 huizen heb onderhouden. Ook ervaring met honden, katten, kanariepieten en vissen!
Ellis, schoonmaken in Oss 5349

Ik heb ervaring in de thuiszorg, zoals schoonmaken huishouden boodschappen doen wandelen honden uitlaten ect.
Manon, werkster - 5349 Oss

Mijn naam is Manon en ik ben 21 jaar oud. Ik heb 3 jaar lang voor Pantein huishoudelijke hulp gewerkt. Helaas is Pantein vorig jaar failliet gegaan en ben ik daardoor mijn baan kwijt geraakt. Ik vind het super om bij (oudere) mensen schoon te maken, omdat de mensen zo blij waren met mijn hulp dat ik daar een voldaan gevoel van kreeg. Hopelijk tot snel!

Je suis actuellement à la recherche d'un emploi. Je m'appelle Susana, j'ai 32 ans, je suis portugaise. Je parle anglais, espagnol e francais. En ce moment, je habite dans la zone de Oss (Noord-Brabant). Mes qualités sont: très responsable, calme, affectueuse, fiable, honnête, amuse. Je suis libre de lundi à vendredi ( 7:00h à 19:00h). N' hesite pas à prendre contact avec moi par mon compte E-mail pour quelconques questions ou renseignements. Bien à vous, merci de m'avoir lu, Susana
Miski, schoonmaken in Oss 5344

Wil ook graag mee helpen in en rondom het huis woon zelf in oss en kan schoonmaken heb daar ook ervaring in heb schoonmaakwerk gedaan.

Ik help graag mijn medemens met het onderhouden van hun huis indien hun daar geen tijd voor hebben of het door bepaalde omstadigheden niet meer kunnen.

hoi. ik ben 38 jarig vrouw, ik heb een kindje 7 jaar. Ik zoeken werk als schoonmaken, ik graag helpen ook boodschapen doen.Ik ben beschikbaar paar dagen per week.