La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Angela, 22 jaar. Ik wil heel graag wat bijverdienen, en ik bied mij daarom aan als hulp in de huishouding. Ik heb ervaring.

Hallo, Mijn naam is Roxy , ik ben 17 jaar oud en ik woon in Cuijk. Ik heb de opleiding Zorg en welzijn afgerond en ben nu bezig met Beveiliger/ Marechaussee. Ik vind het super om te koken. Ik kook daarom ook vrijwel iedere dag thuis. Van Indisch tot Surinaams ik vind het allemaal leuk en lekker om te koken. Boodschappen doen is ook geen probleem, ik ga graag naar de supermarkt om een heerlijke maaltijd te koken of natuurlijk gewoon spullen voor in huis halen. Veder ben ik een rustig ...

Mijn naam is Lisa en ik ben 24 jaar en ik woon in Boekel. Elke dag kom je in contact met andere mensen, ik probeer ze hierin het beste te helpen om te zorgen voor een frisse en schone omgeving waar de mensen goed in een kunnen leven en waar ik dan elke week terug mag komen. Daarom lijkt het me leuk om als huishoudelijk medewerker aan de slag te gaan, ik ben enthousiast, sociaal & behulpzaam met andere mensen, leergierig , vriendelijk, geduldig & een flexibel persoon. Doordat ik flexibel...

Zoekt u nog hulp voor het huishouden of met boodschappen doen? Dan ben ik de perfecte kandidaat voor u, ik ben altijd beschikbaar en flexibel. Mocht u verder nog vragen hebben dan hoor ik dat graag!

Bent u het zat om te poetsen? Of geen tijd/zin Ik heb nog plek over. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring. Ik werk netjes Efficiënt. Ruim netjes op Heeft u geen zin om u was te vouwen Of strijken of bed verschonen Ben zelf wel op vak: 19 juli to t 2 aug. Heeft u interesse Neem dan gerust contact op

Hallo, Ik ben Merel 20 jaar oud en ik woon in Helmond Ik ben afgestudeerd als medewerkster maatschappelijke zorg. ik heb ervaring, ik heb namelijk als vakantie werk bij mensen thuis gepoetst. Ik ben iemand die van aanpakken houdt en niet graag stil zit. Ik ben een vertrouwbaar spontaan enthousiast persoon.

Hoi, ik ben Laura, getrouwd en moeder van 2. Door bezuinigingen helaas al enkele tijd thuis. Graag help ik anderen daar waar het zelf niet meer kan. Ik heb tijdens mijn studie als alpha-hulp gewerkt en dit heb ik altijd als bevredigend werk ervaren. Ik ben sociaal, makkelijk in omgang en pas me snel aan. Ook om een praatje zit ik niet snel verlegen.

Ik ben Megan en ik ben 18 jaar, ik woon in Sint-oedenrode. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen binnen huis die er zelf geen tijd voor hebben of het momenteel niet kunnen. Ik bied hierbij graag mijn hulp aan voor niet al te veel geld per uur. Deze diensten bied ik aan: Schoonmaken, opruimen, helpen met boodschappen en helpen met strijken, de was. Ik vind het erg leuk om te helpen met uw boodschappen als het niet meer kan of uw huis op te ruimen en/of schoon te maken! :)

Ik ben manon een spontane 22 jarige meid uit cuijk. Sinds 3 jaar woon in samen en moet ik dus ook het huishouden zelf doen. Alles is voor mij dus bekent terrein. Graag zou ik mensen of gezinnen helpen die het niet meer kunnen of er bijna geen tijd voor hebben door werk bijvoorbeeld. Ik sta open om van allerlei diensten te verrichten en alles kan ik overleg besproken worden. Hopelijk spreek ik u aan en kunnen we met elkaar in contact komen.

hallo ik ben Cindy en ben 18 jaar ik woon in Aarle-Rixtel het zou me super lijken om u te kunnen helpen met een aantal klussen. ik hoop snel iets te horen.

Hallo daar! Mocht u hulp nodig hebben in het huishouden, dan ben ik zeker beschikbaar om u daarmee te helpen. Groetjes, Isabel

Beste heer/mevrouw, Ik ben opzoek naar iemand die een hulp in de huishouding kan gebruiken. De volgende kwaliteiten heb ik: Ik heb ervaring, ik ben gestructureerd, ik ben betrouwbaar, ik ben secuur, ik ben zelf erg opgeruimd en ik ben van nature een doorwerker. Ervaring heb ik en naast mijn baan zoek ik een extra 'bijbaantje' om een extra centje te verdienen. Aangezien de afstand te groot was heb ik het vorige adres helaas moeten stopzetten. Ik ben niet bang voor huisdieren, i...

hallo ik ben Daisy uit Cuijk, ik help mijn moeder al een tijdje in en rondom het huis met verschillende taken aangezien ze dit zelf niet meer allemaal volhoud. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen en heb geen problemen met taken als het schoonmaken van het huis. En met een muziekje op de achtergrond is dat zo gebeurd, want ik ben geen treuzelmiep.

ik ben Demi en ik ben 15 jaar. Ik ben net geslaagd voor mijn vmbo-t diploma en ga volgend jaar ondernemer detailhandel doen op ROC de leijgraaf in Oss. Ik heb al eerder opgepast op kinderen tussen de 2 maanden en 12 jaar. Ik paste vaak in de avond op dus gaf de kinderen eten en bracht ze na bed. Wat ik ook belangrijk vind is aan de regels houden van de ouders zodat de kinderen een goede regelmaat hebben. Ik help u graag in huis het maakt niet uit met wat!

Ik heb twee jaar geleden vakantiewerk gedaan in Hulp in de huishouding. Hier heb ik bij een aantal adressen het huishouden gedaan. (Poetsen, stofzuigen, dweilen, strijken) Ook heb ik een aantal jaren terug als vakantiekracht gewerkt in een zorgcentrum. Hier heb ik ook de huishoudelijke taken verricht. Zelf woon ik ook samen, dus hier moet ook gepoetst worden. Genoeg ervaring in de huishouding dus! ;)

Hallo, Ik ben Mendi , 19 jaar oud en woonachtig in Cuijk. Koken, huishouden, schoonmaken en helpen met kleine dingen is geen probleem voor mij. Ik ben bereid om nieuwe handelingen te leren, zodat ik u kan helpen met verschillende klussen. Ik heb niet veel ervaring, behalve in het huishouden. Dat doe ik namelijk dagelijks thuis. Van mezelf ben ik erg leergierig en pak ik snel dingen op. Ik houdt er van om het gezellig te hebben, maar vooral om aan de slag te kunnen.

Hoi, ik ben Kiki en ik woon in Schaijk. Het lijkt me erg leuk om als bijbaantje een ander te helpen met bijvoorbeeld het huishouden.

Hallo, Ik ben Wendy Ik ben 21 jaar oud. Ik help graag andere mensen die het door omstandig heden niet meer zelf kunnen. Met vriendelijke groet, Wendy

Ik ben Marianne, 24 jaar en woon in Oss. Ik heb ervaring met huishoudelijke taken in mijn eigen huis en ik help een ander gezin met wat huishoudelijke taken.

Ik zou nbuiten mijn school om graag mensen willen helpen in het huishouden. Op sommige dagen kan ik in de middag al en de rest van de dagen in de avond uren. In het weekend ben ik ook inzetbaar.

ik ben angela en ben 32 jaar en zorg graag voor mensen. doe alles met liefde. ik werk zeer netjes en heb ervaringf omdat ik jaren bij iemand gepoetst heb.

Ik ben Demi en naast mijn studie op zoek naar een bijbaan waarbij ik lekker bezig kan zijn. Ik werk netjes en snel.

Mijn naam is Sacha , 25 jaar en wonend in Wijchen. Ik ben een vrolijke, hard werkende meid en vind het fijn om anderen te helpen.

Uden, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: