La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.nl ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email lily@tophelp.nl ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Zoekt u nog hulp voor het huishouden of met boodschappen doen? Dan ben ik de perfecte kandidaat voor u, ik ben altijd beschikbaar en flexibel. Mocht u verder nog vragen hebben dan hoor ik dat graag!

Ik ben manon een spontane 22 jarige meid uit cuijk. Sinds 3 jaar woon in samen en moet ik dus ook het huishouden zelf doen. Alles is voor mij dus bekent terrein. Graag zou ik mensen of gezinnen helpen die het niet meer kunnen of er bijna geen tijd voor hebben door werk bijvoorbeeld. Ik sta open om van allerlei diensten te verrichten en alles kan ik overleg besproken worden. Hopelijk spreek ik u aan en kunnen we met elkaar in contact komen.

Hallo daar! Mocht u hulp nodig hebben in het huishouden, dan ben ik zeker beschikbaar om u daarmee te helpen. Groetjes, Isabel

hallo ik ben Daisy uit Cuijk, ik help mijn moeder al een tijdje in en rondom het huis met verschillende taken aangezien ze dit zelf niet meer allemaal volhoud. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen en heb geen problemen met taken als het schoonmaken van het huis. En met een muziekje op de achtergrond is dat zo gebeurd, want ik ben geen treuzelmiep.

ik ben Demi en ik ben 15 jaar. Ik ben net geslaagd voor mijn vmbo-t diploma en ga volgend jaar ondernemer detailhandel doen op ROC de leijgraaf in Oss. Ik heb al eerder opgepast op kinderen tussen de 2 maanden en 12 jaar. Ik paste vaak in de avond op dus gaf de kinderen eten en bracht ze na bed. Wat ik ook belangrijk vind is aan de regels houden van de ouders zodat de kinderen een goede regelmaat hebben. Ik help u graag in huis het maakt niet uit met wat!

Hallo, Ik ben Mendi , 19 jaar oud en woonachtig in Cuijk. Koken, huishouden, schoonmaken en helpen met kleine dingen is geen probleem voor mij. Ik ben bereid om nieuwe handelingen te leren, zodat ik u kan helpen met verschillende klussen. Ik heb niet veel ervaring, behalve in het huishouden. Dat doe ik namelijk dagelijks thuis. Van mezelf ben ik erg leergierig en pak ik snel dingen op. Ik houdt er van om het gezellig te hebben, maar vooral om aan de slag te kunnen.

Hallo, Ik ben Wendy Ik ben 21 jaar oud. Ik help graag andere mensen die het door omstandig heden niet meer zelf kunnen. Met vriendelijke groet, Wendy

Ik zou nbuiten mijn school om graag mensen willen helpen in het huishouden. Op sommige dagen kan ik in de middag al en de rest van de dagen in de avond uren. In het weekend ben ik ook inzetbaar.

Mijn naam is Sacha , 25 jaar en wonend in Wijchen. Ik ben een vrolijke, hard werkende meid en vind het fijn om anderen te helpen.

Hallo, ik ben brenda mol ik ben 21 jaar en woon in grave . Ik heb 2.5 jaar gewerkt bij Pantein als huishoudelijk medewerkster. Ik doe altijd alles met plezier! Ik hoor graag van jullie Groetjes brenda

Hallo! Mijn naam is Esther en ik ben 22 jaar oud. Op het moment studeer ik Strafrecht & Criminologie, en HBO Zakelijk Engels. Ik ben op deze site terecht gekomen omdat ik graag mijn handen uit de mouwen steek en help waar nodig is. Ik ben redelijk thuis van alle markten. Enthousiast schoonmaker, tuinierster, ramen wasser, ben goed met computers, en kan ook een beetje naaien! Ik ben sportief en kan eventueel ook grote en/of zware klussen aan. Ik help al jaren bij familie en vrienden i...

In de huishoudelijke en schoonmaakhulp heb ik ervaring bij schoonmaakbedrijven en vele afwisselende families Gespecialiseerd in vedisch gezond koken, dieet en voeding. Klein tuinonderhoud is geen probleem, ik onderhoud een eigen groenten -en bloementuin en houdt erg van tuinieren. Al waar men een helpende hand bij nodig heeft, sta ik voor klaar Voel je vrij me te berichten, om elkaar te leren kennen en te bekijken of het schikt Hartelijke groet Nina

Mijn naam is Kim , ik ben 'bijna' 23 jaar oud en woon in Schaijk. Ik ben werkzaam in de kinderopvang maar wil in de ochtenden graag bij verdienen. Ik ben ma t/m vrij elke ochtend beschikbaar. Ik ben flexibel, heel ondernemend en heb altijd een goed humeur. Ik ben graag bezig en ben een harde werker.

Heb vooral ervaring van thuis poetsen en mijn moeder helpen met poetsen. Vind het niet erg om te doen en help graag mensen.

Bonjour, J ai 14 ans et je suis étudiante a l athénée royal de nivelles. Je serais très heureuse de pouvoir vous aider que ce sois dans le ménage, le jardinage ou encore pour faire vos courses ou des petits plats. J aide beaucoup chez moi étant l ainée d une famille nombreuse. Je fait souvent les courses pour ma famille et je prendrais le plus grand plaisir a faire les vôtres ainsi que de soigner votre maison. On dit de moi que je suis une jeune fille sérieuse, patiente, serviable et très s...

Uden, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: