Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Ede

Ede, les principales villes

Garde d'animaux Bennekom
Garde d'animaux Lunteren
Jessica, promenade chien in Ede 6711

ik ben een echte dierenliefhebber. Ik ben zelf opgegroeid met dieren om me heen. Ik heb zelf 2 honden en 2 katten gehad. Ik vind het erg leuk om op honden/katten te passen. Ik kan kleine en grote honden hebben.
Eva, hondenpension in Ede 6718

Mijn naam is Eva, ik ben 21 jaar oud. Doordat ik mijn propedeuse heb gehaald, ben ik nu veel beschikbaar. Ik heb zelf twee katten en pas regelmatig op honden. Ik vind het leuk om het uw hond naar de zin te maken, wandelen, joggen, kammen of gewoon spelen ik vind het allemaal geen probleem. Andere dieren zijn ook hartelijk welkom. Mijn huis heeft een mooie tuin voor de dieren en is gelegen bij een aantal veldjes.
Robin, een gastgezin voor een hond in Ede 6718

Beste baasjes, Samen met mijn vriend woon ik in een appartement in Ede. Zelf hebben wij 2 hele lieve konijntjes en hebben wij in het verleden zorg mogen dragen aan verschillende honden en katten. Stuur me een berichtje, dan kunnen we eventueel wat opties bespreken :) Groetjes Robin

Hallo alle honden vrienden . Ik ben Tineke en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt , te zorgen dat mijn grootste vrienden ook happy , veilig en relaxed zijn als hun baasjes even niet bij hun kunnen zijn . Met alle liefde , leiderschap en gezelligheid vul ik graag deze afwezigheid in door er voor hun te zijn en goed te begeleiden en verzorgen. Ik maak van tevoren een afspraak om kennis te maken met de hond die komt logeren om te kijken en voelen of er een goede klik is, en daardoor...

Ik ben Femke. Viertien jaar oud. Ik hou van dieren. Ik heb ook een hond, hamster en konijn. Ik heb al eerder honden uitgelaten en eten gegeven. En met dieren gespeeld. Ik ben zeer zeker beschrikbaar voor u diertje.