Op zoek naar
in
Zoeken
Laatste verbinding % {tijd} geleden
@
Contacteren
Aangeboden diensten :
Gastgezin, pension

Tineke, een gastgezin voor een hond in Ede

De meeste van Tineke

Presentatie

Hallo alle honden vrienden .
Ik ben Tineke en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt , te zorgen dat mijn grootste vrienden ook happy , veilig en relaxed zijn als hun baasjes even niet bij hun kunnen zijn .
Met alle liefde , leiderschap en gezelligheid vul ik graag deze afwezigheid in door er voor hun te zijn en goed te begeleiden en verzorgen.
Ik maak van tevoren een afspraak om kennis te maken met de hond die komt logeren om te kijken en voelen of er een goede klik is, en daardoor niet een totale vreemde als ze uiteindelijk naar mij toekomen , dit is erg belangrijk om het verblijf goed te laten verlopen en de hond op zijn of haar gemak is .
Ik heb een eensgezinswoning met een tuintje die volledig is afgezet !
Waar ik woon is ontzettend veel wandelgelegenheid en de heide en bos vlak in de buurt dus veel loop plezier en beweging !
Daarnaast werk ik bij een hondendagopvang , als er plaats is dan mag ik mijn oppas honden meenemen ( als de eigenaren dit oké vinden na overleg ) waar ze de hele dag kunnen spelen en ravotten in de juiste roedelcombinatie ! Mocht dit niet kunnen dan blijf ik thuis bij de honden .
Benches binnen voor de nodige nachtrust mochten deze nodig zijn .
Dierenarts in de buurt bij nood .
Er mogen meerdere honden tegelijk , ik bekijk van te voren of er qua geslacht en karakter een match kan zijn om samen te kunnen verblijven . Dit wordt van tevoren ook besproken naar de hondeneigenaren die hun vriend als
logé brengen , zodat u weet dat uw vriend veilig is en het naar zijn of haar zin heeft . Ik ben van mening dat alle honden hun eigen voer en snacks moeten blijven eten dus dat wordt meegebracht bij aflevering van de hond tijdens zijn of haar verblijf bij mij .
Alle inentingen zijn vereist , zeker ook de kennelhoest met paspoort waar de entingen in staan vermeld . Dit voor de veiligheid voor uw vriend!
Ook is er een muilkorf vereist mocht uw hond ontlasting eten in verband met Quardia ( parasiet die in de ontlasting voorkomt van honden ) deze is zeer hardnekkig en besmettelijk , dit wilt u uw hond besparen , geloof me !( als deze paraciet niet bij u bekend is , vraag het aan uw dierenarts )
Ik sta open voor vragen , ik beantwoord ze graag !
Met vriendelijke groet ,
Tineke

Mini CV

Aangeboden diensten Gastgezin, pension
Ervaring Ik ben een professionele dierenoppas
Dieren om op op te passen Hond

Aanbevelingen

Tineke kan u op verzoek contactgegevens van voormalige werkgevers die haar aanraden verschaffen.

Kaart

Tineke
69 jaar

Vertrouwen

Identiteit
Mail Geverifieerd
Telefoonnummer
Info

Toegang tot sociale netwerken is gereserveerd voor onze leden

Ik schrijf me in !

Beschikbaarheid

Geen updates sinds 3 maanden
Ja
Beschikbaar tijdens de schoolvakanties
voor school
's ochtends
's middags
in de namiddag
na school
's avonds
's nachts
m.
d.
w.
d.
v.
z.
z.

Tarieven

€15,00
per dag
Vraagprijs