Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Schiedam

Schiedam, les principales villes

Joëlle, promenade chien in Oud-beijerland 3260

Ik heb op een groene vmbo gezeten en een opleiding tot dierverzorgster gedaan met de specialisatie dierentuin. Ik heb stage gelopen bij een ambachtelijke schapenkaas maker (daar ging het om de verzorging van de schapen, het melken er van en kaas maken), in een pension, asiel, dierenspeciaalzaak en verschillende dierentuinen. Ik heb zelf vissen, hamsters en een konijn gehad en als mijn opa en oma opa op vakantie zijn pas ik samen met mijn moeder op hun hond. Op mijn vmbo heb ik ook 3 jaar lan...
Sharifa, promeneur chien in Vlaardingen 3130

Beste baasjes, Mijn naam is Sharifa en ik ben 19 jaar en woon in Vlaardingen west . Ik heb veel ervaring met dieren ik heb zelf ook al jaren huisdieren . Ik heb zelf thuis twee honden twee katten en een konijn . En ik heb ervaring met meer verschillende dieren zoals honden , katten , knaagdieren , paarden en vissen . Ik vind het belangrijk dat alle dieren goed verzorgt worden en daarmee bedoel ik natuurlijk de voeding maar zeker ook niet te vergeten de liefde , huisdieren zijn onze ech...
Yvette, promenade chien in Oud-beijerland 3260

Hallo ik ben Yvette, ik ben HBO studente aan de Hogeschool Rotterdam. Dieren zijn mijn passie. Van groot tot klein ik verzorg graag uw dieren. Zelf heb ik altijd paarden verzorgd en gereden. Ik ben zelfs en jaar in australie op een racepaardenfarm werkzaam geweest. Kleine huisdieren hebben wij thuis altijd gehad en op het moment hebben wij een hond.
Stephanie, promenade chien in Oud-beijerland

Hallo mijn naam is Stephanie en ik ben 25 jaar. Ik heb ruime ervaring met allerlei dieren, ik heb zelf 2 katten thuis, en weet dat dieren liefde en aandacht nodig hebben net als kinderen. Ik heb vroeger veel dieren gehad, katten, konijnen, vissen, parkietje, ratten, hamsters. Mijn moeder past vaak op een hondje en dat vind ik ook altijd leuk om te doen. Nu ik een eigen huis heb en samenwoon leek het mij leuk zelf een oppas diertje te zoeken, of het nu alleen voor een vakantieperiode is wek...
Solange, promeneur chien - 3260 Oud-beijerland

Ik ben Solange, ik ben 20 jaar en ik woon in Oud-Beijerland. ik ben dol op dieren en ik vind het dan ook leuk om voor ze te zorgen. Thuis heb ik twee honden, beiden border collies, ik weet dus wat het is om lange wandelingen met een hond te maken. In het verleden heb ik paardgereden, een paard borstelen, voeren, stal schoonmaken is dus ook geen probleem. Ook heb ik vroeger vaker op knaagdieren gepast, zo lang het gaat om hamsters, konijnen of cavia's komt dit ook zeker goed.
Samantha, promenade chien in Spijkenisse 3200

Hallo, Mijn naam is Samantha en ik ben 22 jaar oud. Ik ben een enorme dierenliefhebber en ben mijn hele leven opgegroeid met dieren. Op dit moment heb ik dan zelf ook 2 hele mooie, lieve Maine Coon katers waar ik enorm trots op ben. Ik vind het heerlijk om met dieren bezig te zijn en hen dan ook te verzorgen. Ik ben erg flexibel en zal dan ook proberen, wanneer nodig, u te helpen. Ik hoop dat we iets voor elkaar kunnen betekenen en ik uw lieve diertjes mag vertroetelen!
Adriana, promeneur chien in Oud-beijerland

Ook heb ik veel ervaring met honden. Ik pas regelmatig enkele dagen op de hond van buren, die ook speciale medicijnen krijgt en bijzondere verzorging nodig heeft. Uitlaten, even gezelschap houden en eten geven is geen probleem.
Emma, promenade chien in Oud-beijerland 3260

Hallo allemaal, Ik ben Emma , 17 jaar oud en woon in Oud-Beijerland. Ik hou heel erg van dieren en vooral van honden. Mijn opa en oma hebben altijd al honden gehad en ik ben al sinds kleins af aan gek met ze. Ik laat ze ook vaak voor hun uit en zou dit ook graag voor anderen willen doen want ik heb er veel plezier in. Daarom bied ik me bij deze aan als oppas of uitlaat voor uw hond(en).
Kim, promenade chien - 3120 Schiedam

hoihoi ik ben Kim, 18 jaar oud en een groot dierenfan. Zelf heb ik 2 paarden, 3 honden, een kat, een papegaai en knaagdieren. Ik ben de oppas die u zoekt! Ik ben een rustig persoon en kan goed omgaan met dieren. Ik vind alles ook leuk om te doen. Verder heb ik ervaring met het toedienen van medicijnen. Ik hou van leuke dingen doen en lekker naar buiten gaan.
Weronika, een gastgezin voor een hond in Spijkenisse

Beste dierhulpzoekende, Ik ben een meid van 17 jaar oud bijna 18 jaar oud over 2 maanden. Ik zoek naar een leuke baan en het werken met dieren lijkt me een hele leuke baan. Ik heb zelf al vaak op dieren moeten letten zoals op : katten, honden, schildpadden en vogels. Ik zou u zeker niet teleurstellen maar juist dat u erg blij bent met mij als helpende.
Fabienne, promenade chien - 3130 Vlaardingen

Ik vind dieren geweldig! Lekker met de hond buiten ravotten en te wandelen heerlijk vind het zelf ook fijn om in de buiten lucht te zijn ik heb zelf een herdershond en kan uren wandelen. Katten vind ik ook super leuk heel lang katten gehad.
Caitlin, promenade chien - 3200 Spijkenisse

hallo, ben caitlin , 18 jaar. heb veel ervaring met dieren, zelf opgegroeit met honden en nog meer dieren, was altijd druk bezig met me hond (zoals uitlaten en touwtje trekken) en me konijnen (ze kammen en verschonen). heb ervaring met veel dieren zoals: paarden honden katten konijnen vissen fretjes cavia's en nog meer. voor meer informatie kunt u me altijd bereiken. mv.g. caitlin
Chinouk, promenade chien - 3260 Oud-beijerland

Ik heb zelf 2 honden , en een kat. Ik vind het erg leuk om lekker te wandelen of te kroelen.
Kirsten, promenade chien - 3200 Spijkenisse

Hallo, Mijn naam is Kirsten . Wanneer u naar u werk bent zou ik het leuk vinden om op uw hond te passen of hem uit te laten. Ik doe dit ook bij de hond van mijn broer en buurvrouw. Ik vind het heerlijk om stukjes te wandelen met de hond.
Danielle, promenade chien in Spijkenisse

Ik ben Danielle , 16 jaar oud en ik woon in Spijkenisse. Ik ben opgegroeid met 3 honden en ik heb op dit moment een kat. Hiervoor heb ik ook een konijntje gehad. Ik vind met dieren werken en samen zijn met dieren super leuk en heb er ook helemaal geen problemen mee om met een dier te lopen als het iets minder lekker weer is. Ik ben niet snel bang voor dieren dus elk soort is welkom!
Demi, promenade chien - 3200 Spijkenisse

Beste verzorgers, Mijn naam is Demi en ik ben 21 jaar. Ik ben net afgestudeerd en zou nu graag wat bij willen verdienen. Ik vind het leuk om op honden/katten te passen of om de honden uit te laten. Ik heb zelf 20 jaar katten gehad en ik heb nu ook sinds 2.5 jaar 2 eigen honden (amerikaanse staffords). Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dit graag. Ik hoop snel van u te horen! Met vriendelijke groet, Demi
Dascha, promenade chien in Vlaardingen 3130

Beste baasjes , Mijn naam is Dascha , Ik ben 17 jaar oud . Ik hou super veel van alle dieren. Heb zelf ook erg veel dieren gehad . Momenteel alleen een hond en een kat. Zou het super leuk vinden om andere diertjes gezelschap te houden door lekker te gaan wandellen of liefde te geven . Zoals ik dat ook doe bij me eigen diertjes . mvg !
Melissa, promeneur chien in Spijkenisse

hallo, ik ben melissa en ik ben 18 jaar oud. ik heb zelf geen huisdieren (helaas), vroeger heb ik 6 honden gehad en 2 katten. Mijn familie heeft wel veel dieren ik ga ook vaak naar hun toe om even lekker met ze te knuffelen of uit te laten. Ik heb een half jaartje paardrijden gedaan en af en toe verzorg ik het paard van mijn tante nog.
Jasmine, promenade chien in Vlaardingen 3130

Ik ben Jasmine, ik ben 16 jaar en op mijn vorige school heb ik dierverzorging gehad. Hier heb ik leren omgaan met dieren etc. Zelf heb ik een kat, ik heb een baardagaam (reptiel) gehad.
Tessa, een gastgezin voor een hond in Maasland 3155

Ik ben een enthousiaste en flexibele dierenoppas en ik hou er onwijs van om op dieren te passen. Vanaf mijn zestiende jaar pas ik regelmatig op verschillende diersoorten. Zelf ben ik in het bezit van twee lieve konijnen. Dieren betekenen erg veel voor mij en zij verdienen de beste zorg! Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen! Liefs, Tessa

Ik ben 17 jaar en hou van dieren . Hierdoor wil ik graag op uw huisdieren passen

Haai ik ben Amber en ik ben 17 jaar. Naast het oppassen op kinderen vind ik dieren ook heel leuk. Zelf heb ik 2 honden en 2 katten gehad en een eigen paard. Dus heeft u iemand nodig voor uw hond uit te laten of uw paard te verzorgen enz dan bent u aan het goede adres . Groetjed Amber

ik vind het heerlijk om met honden grote wandelingen te maken

? Zelf heb ik een jack russel van 3, 5 en een kat van 9 maanden.