Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Abbenbroek

Bernisse, les principales villes

Auxiliaire de vie Geervliet
Auxiliaire de vie Simonshaven
Auxiliaire de vie Zuidland
Denise, thuiszorg - 3130 Vlaardingen

Mijn naam is Denise . Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Vlaardingen. Ik volg de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg, waar ik in oktober afstudeer. Ik loop inmiddels nu 3 jaar stage bij Ipse de Bruggen, een instellingen voor oudere mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Sinds 2 jaar ben ik hier ook werkzaam met een jaarcontract, welke in juli helaas afloopt en geen vast contract gegeven kan worden. Bij deze instelling heb ik een reanimatiecursus gedaan, ik heb ...
Joëlle, thuishulp voor ouderen - 3245 Sommelsdijk

Mijn naam is Joëlle en ik ben 20 jaar oud. Ik doe de opleiding pedagogiek in Rotterdam. Ik zou graag ouderen willen helpen en gezelschap willen houden. Ik kan huishoudelijke taken doen en gezellig een 'bakkie' komen doen of een wandeling te maken. ook zouden we altijd een afspraak kunnen maken om te kijken of het klikt!
Cynthia, hulp aan huis in Zwartewaal

Hallo Ik ben Cynthia ik ben 19 jaar oud. Ik zou het heel leuk vinden om oudere te helpen bij de dingen die ze zelf niet meer kunnen of veel moeite bij hebben. ik heb helaas geen ervaring in de zorg maar ik ben bereid om te leren als het nodig is. groeten Cynthia
Adriana, hulp aan huis - 3260 Oud-beijerland

Naast de zorg voor kinderen heb ik ook ervaring met ouderen. Ik heb jaren gewerkt in een zorginstelling voor ouderen. Ik werkte op de dagopvang waar ik ouderen ondersteunde bij eten, waar we samen boeken lazen, tv keken en muziek luisterde. Een rondje buiten lopen of samen boodschapjes doen hoort hier ook bij. Huishoudelijke hulp, zoals schoonmaken en koken is ook totaal geen probleem.
Caroline, thuishulp voor ouderen - 3200 Spijkenisse

Mijn naam is Carla vrouw van 51 getrouwd en heb twee dochters die al de deur uit zijn. Ik heb 30 jaar gewerkte met ouderen in zorg instellingen. Ik wil graag wat betekenen voor de wat ouderen zodat ze nog leuke dingen kan doen zoals wandeling een praatje enz. Iets over mij zelf ik ben en vrouw die meestal vrolijk is, veel passie voor de ouderen en een luisterend oor.
Rebecca, hulp aan huis in Spijkenisse

Ik heb de gedeeltelijk verzorging van zieke schoonmoeder en schoonzus gedaan. Ik ben administratief zeer goed onderlegd en kan goed en gezond koken. Ik ben communicatief vaardig is, ben service gerichtheid, heb organisatorisch talent en ben niet bang zijn om initiatief te nemen. Ik ben erg gedreven, sociaal, nauwkeurig en goed opgeleid. Ik spreek vloeiend nederlands en engels, ik kan redelijk spaans verstaan en een beetje spreken. Ik heb vele jaren met veel plezier bij de ABN AMRO Bank N...
Weronika, hulp aan huis in Spijkenisse

Beste oudere, Ik ben een meid van 17 jaar oud bijna 18 over 2 maanden. Ik zoek een leuke baan en het werken met kinderen of met ouderen lijkt me super gezellig en heel erg leuk/fijn. Ik help heel graag en zorg ervoor dat het persoon het erg naar z’n zin heeft en trots is dat ie mij als helpende heeft. U krijgt zeker geen spijt, maar juist veel trots !
Fabienne, thuiszorg in Vlaardingen

Ik ben verzorgende in opleiding. Ik wil graag mensen helpen die het zelf niet helemaal meer kunnen. Of bent u opzoek naar een kwebbelkous en even wil kletsen heel de zaterdag nou hier ben ik! Ik geniet elke keer maar weer van mensen die mij dankbaar zijn vind het ook super fijn als ik mensen kan helpen.
Kirsten, hulp aan huis - 3200 Spijkenisse

Hallo, Vind u het fijn om af en toe een praatje te maken, een spelletje te doen of gewoon een keertje lekker te wandelen? Dan kunt u mij mailen! Ik ben ook bereid om boodschappen te doen. Ik heb dit al eerder gedaan. Ook doe ik dit vaak met mijn oma en dat vind ik altijd erg gezellig.
Dascha, hulp aan huis in Vlaardingen 3130

Beste mensen, Mijn naam is Dascha , Ik ben 17 jaar oud . Zou graag iemand gezelschap willen houden door lekker te gaan wandelen, kletsen . en hulp te bieden in het huishouden zoals schoonmaken, en de was doen. En met de boodschappen doen. Mvg !
Jasmine, thuishulp voor ouderen - 3130 Vlaardingen

Ik heb stage gelopen bij een dagbehandeling PG. Dit houdt in dat ik oudere mensen (begin dementerend) heb zien te vermaken en de dag zien te doorkomen.

mijn naam is charlene en ik ben 23 jaar oud. ik woon samen in spijkenisse. ik vind het leuk om mensen te helpen. ik heb verder geen ervaring in dit werk.

IK been een vrouw van 59 jaar en altijd in de verzorging gezeten en heb als gastvrouw met oudere mensen gewerkt en ze verzorgd tot grote tevredenheid van de mensen en mijzelf, want ik kon mijzelf goed vinden met dit werk, maar dit is mij afgenomen door de regering/bezuinigingen e.d.

Hallo, ik ben Nathalie en ik ben 18 jaar oud. Ik ben bijna klaar met de opleiding helpende zorg & welzijn niveau 2. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan en zou daarom graag een handje willen helpen. Natuurlijk is het ook fijn dat ik hier door nog meer ervaring op zal doen wat mij erg leuk lijkt. Dus bent u op zoek, neem dan contact met mij op.

Mijn naam is Alice , ik ben 17 jaar oud en ik volg de opleiding SAW (sociaal agogisch werk) op het Hoornbeeck College in Rotterdam. Ik heb gewerkt in een verzorgingstehuis dus heb al ervaring.

sinds 1996 gediplomeerd ziekenverzorgende altijd gewerkt momenteel werkzaam in frankeland vast contract op somatische afdeling maar ook psycho geriatrie heb ik ervaring mee en ik heb een certificaat behaald voor levensgerichte zorg in driemaasstede

ik ben melanie ik ben een behulpzaam en vooral zorgzaam type ik heb ervaring in de zorg ik heb met dementerende ouderen gewerkt en ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn

Steden in de buurt :