Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Almere Stad

Almere, les principales villes

Auxiliaire de vie Almere Buiten
Auxiliaire de vie Almere Haven
Cerise, hulp aan huis - 1300 Almere stad

Ik help u graag! En sta graag voor u klaar!
Iris, thuishulp voor ouderen in Almere stad

Hallo, ik ben Iris en ik word in november 18 jaar. Afgelopen 1, 5 jaar heb ik als gastvrouw in een verzorgingshuis gewerkt. Hier heb ik veel vaardigheden geleerd, zowel sociaal als huishoudelijk. Door dit werk ben ik van ouderen gaan houden. Daarom lijkt het me leuk om nog steeds iets met ouderen te doen. Al is het maar een uurtje per week langskomen om even te kletsen. Verder zou ik ook huishoudelijke taken kunnen vervullen zoals schoonmaken en eten koken, dit doe ik namelijk thuis ook reg...
Kirsten, hulp aan huis in Almere stad 1329

Hoi. ik ben kirsten En hier zou ik even iets over mij zelf vertellen. Zelf heb ik ouderen altijd al leuk gevonden. Ik kan helpen met boodschappen doen, spelletjes , koffie van alles! Ik heb stage gelopen in een bejaarden te huis en heb het hier altijd leuk gehad. Wanneer u het ziet zitten dat ik bij u langs kom hoor ik het graag.
Nathalie, thuishulp voor ouderen in Almere stad 1329

ik ben nathalie 26jaar jong en woon in almere momenteel ben ik per direct beschikbaar. ook heb ik diverse diploma.s zoals zorg en welzijn breed en helpende welzijn. ervaring in de schoonmaak heb ik ook maar ik maak ook een gezellig praatje met de oudere, doe met liefde boodschapjes voor ze en als het eventueel niet zelf kunnen maken sta ik ook wel even voor ze in de keuken. zou je meer informatie over mij of mijn ervaringen willen kan je gerust even contact met me opnemen!!
Sharon, hulp aan huis in Almere stad 1300

Mijn naam is Sharon en ben geboren op 8 juni 1994. Ik ben een derde jaars hbo student in opleiding tot gymdocent. In mijn vrije tijd help ik u graag een handje!
Robin, thuishulp voor ouderen in Almere stad

Ik ben een 4de jaars rechten studente. Graag help ik mensen die deze hulp nodig hebben. Verder maak ik graag een gezellig praatje!
Elien, hulp aan huis in Almere stad 1329

Ik ben Elien en heb tot augustus 2015 als oproepkracht bij de thuiszorg gewerkt. Ik ging met mijn cliënt naar de dokter, deed wat administratie, huishoudelijke taken, boodschappen en altijd even naar buiten. Verder luisterde ik naar de verhalen van vroeger of zaten we gezellig te praten omdat ze graag gezelschap wilden.

Geachte heer/mevrouw, Mijn naan is Antoinette graag wil ik met u in contact komen. Aangezien ik zelf jaren in de zorg werk, en ik het erg leuk vindt om oudere mensen te helpen. Lijkt dit mij dan de idiale plek om voor u ook een steentje te kunne bijdragen. Graag wil ik het u na de zin maken en u leven extra kleur te geven door u te ondersteunen daar waar nodig is. Met vriendelijke groet, Antoinette