Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Almere Buiten

Almere, les principales villes

Auxiliaire de vie Almere Stad
Auxiliaire de vie Almere Haven
Ashley, hulp aan huis in Almere buiten 1331

Mijn naam is Ashley en ben 19 jaar oud. Ik heb een zorg diploma op zak en kan u helpen met alle hulpvragen. Maar sta ook open voor een gezellig praatje of spelletje spelen, alles wat u maar kunt bedenken. Ik sta er open voor. En wil graag iets kunnen betekenen voor u.
Stefanie, thuishulp voor ouderen - 1331 Almere buiten

Hallo Ik ben stefanie, half Spaans en half Portugees. Ik woonde eerst in amsterdam nu woon ik sins kort in Almere- Buiten. het lijkt mij leuk om af en toe ouder te helpen om boodschappen te doen of om even praatje te maken.
Yael, hulp aan huis in Almere buiten 1331

Ik ben Yael, ik ben 17 jaar en ik woon in Almere. Ik heb een oma die al bijna mijn hele leven in een rolstoel zit en niet goed voor d’r zelf kan zorgen. Ik heb een tijdje (ongeveer een jaar) bij haar gewoond toen het niet zo heel goed met haar ging. Ik heb veel voor haar kunnen doen zoals: het huis schoonmaken, boodschappen doen, koken, dingen aangeven etc. Nu gaat het al beter met haar en kom ik er nog regelmatig om haar te helpen wat ik met alle liefde doe!
Tamara, thuishulp voor ouderen - 1331 Almere buiten

Mijn naam is Tamara en ik ben moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 10 maanden tot 11 jaar. Ik zou het erg leuk vinden om oudere mensen te helpen of te vergezellen. Ik zou boodschappen voor u kunnen doen of voor u kunnen koken of het huis schoonmaken.
Marja, hulp aan huis - 1331 Almere buiten

Ik ben een vrouw van 54 jaar. 2 kinderen en 2 kleinkinderen. ik ben mijn baan als schoonheidsspecialiste kwijt en heb nu veel tijd over. Graag help ik u met alles wat nodig is. vr. gr.
Samantha Nicole, hulp aan huis - 1331 Almere buiten

ik ben een moeder van 1jarige zoontje heb vaak me oma of oudere mensen vanuit me family ect. geholpen met boodschappen doen , koken voor hun , huisschoonmaken , buiten wandelen samen winkelen ect. ik help ouderen , kinderen graag vooral die het zelf niet kunnen. over mezelf *vriendelijk *zorgzaam *vrolijk *betrouwbaar *begripvol *gezellig

Steden in de buurt :