Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Vlagtwedde

Vlagtwedde, les principales villes

Auxiliaire de vie Sellingen
Auxiliaire de vie Zuidveld
Miranda, hulp aan huis - 9665 Oude pekela

Ik ben Miranda en ben 24 jaar oud en bied mijn huishoudelijke hulp ervaringen aan. Voor ouderen is het soms lastig wat betreft het huishoudelijk hulp. Heb zelf voor een jaar lang in de thuiszorg gewerkt zowel huishoudelijk hulp als helpende zorg. Heb stage gelopen in een verzorgingstehuis van Veendam en Hoogezand. Ik kan hulp bieden in de huishouding met bijvoorbeeld: - Het helpen bij de schoonmaak zowel de kleine als de grote schoonmaak in het huis (dweilen, stofzuigen, ramen lappen...
Samira, thuishulp voor ouderen in Nieuwe pekela 9663

Mijn naam is Samira, ik ben 17 jaar en woon in nieuwe Pekela. Ik kan u helpen met schoonmaken, koken, boodschappen doen, maar ik doe ook graag spelletjes en ik hou er ook van om gezellig te praten.
Bente, hulp aan huis - 9698 Wedde

Ik ben Bente bijna 18 jaar oud en wonende in Wedde. Ik kan u helpen met de huishoudelijke klusjes, boodschappen doen, eten maken en natuurlijk gezelschap houden. Ik heb veel geduld en ben echt een gezelligheid's mens en probeer het altijd iedereen naar zijn zin te maken.
Lilibeth, thuishulp voor ouderen in Bellingwolde 9695

Jarenlang voor ouderen gezorgd. Wassen, aankleden, medicatie toedienen en signaleren bij ziekte.
Brigitte, hulp aan huis in Beerta 9686

goedendag ik ben Brigitte ik bied mij aan als hulp ter ondersteuning voor oudere mensen zoals bv boodschappen doen, sociale contacten , huishoudelijke taken , ik ben flexibel ik ben zorgzaam en sociaal mijn ervaring is: ik heb bij mijn buurvrouw huishoudelijke taken gedaan en boodschappen en dit mocht ik 2 jaar lang doen met heel veel plezier .