Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Zuidveld

Vlagtwedde, les principales villes

Auxiliaire de vie Vlagtwedde
Auxiliaire de vie Sellingen
Samira, thuishulp voor ouderen in Nieuwe pekela 9663

Mijn naam is Samira, ik ben 17 jaar en woon in nieuwe Pekela. Ik kan u helpen met schoonmaken, koken, boodschappen doen, maar ik doe ook graag spelletjes en ik hou er ook van om gezellig te praten.
Bente, hulp aan huis - 9698 Wedde

Ik ben Bente bijna 18 jaar oud en wonende in Wedde. Ik kan u helpen met de huishoudelijke klusjes, boodschappen doen, eten maken en natuurlijk gezelschap houden. Ik heb veel geduld en ben echt een gezelligheid's mens en probeer het altijd iedereen naar zijn zin te maken.
Natasha, hulp aan huis in Barger-compascuum 7884

Mijn naam is Natasha . Ik studeer momenteel de opleiding SAW aan het Drenthe College. Ik heb 2 keer stage gelopen in de ouderenzorg. Ik ben 18 jaar oud. Ik zou graag wat bij willen verdienen maar ook graag een ander een plezier willen doen! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden! Groetjes, Natasha

Ik heb niet zozeer ervaring als thuishulp, echter door mijn andere werk, kom ik wel veel met oudere mensen in aanraking. Ik merk aan mezelf dat ik dit heel leuk vind. Verder wat betreft huishoudelijke taken, heb ik natuurlijk de ervaring van mijn eigen gezin.

Steden in de buurt :