Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Zwolle

Zwolle, les principales villes

Brenda, thuishulp voor ouderen in Zwolle 8015

Hoi allemaal, Ik ben Brenda, 22 jaar en afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener aan de HAN in Nijmegen. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en zou dit dan ook graag willen doen in mijn vrije tijd. Ik ben een betrouwbaar persoon en flexibel inzetbaar. Tijden en beschikbaarheid in overleg. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie. Groetjes Brenda
Fransisca, hulp aan huis in Zwolle 8023

Over mijzelf Ik ben Fransisca (1963). Ik ben sociaal en geniet van gezelschap, het zorgen voor en het verzorgen van mensen en dieren. Ik ben gemotiveerd, zorgzaam, betrouwbaar, geduldig en behulpzaam. Ik heb 10 jaar ervaring opgedaan met werken als gastouder voor een gastouderbureau, 35 jaar ervaring met mijn eigen huishouding en ik heb als vrijwilliger al meer dan 20 jaar mijn ervaring(en) opgedaan in dit werkveld, daarnaast had en heb ik de zorg voor mijn gezin, dieren en huishouden. ...
Susan, thuishulp voor ouderen - 8022 Zwolle

Mijn naam is Susan, ik ben 25 jaar oud en woonachtend in Zwolle. Ik volg de leraren opleiding Gezondheidszorg & Welzijn aan het Windesheim in Zwolle. Naast mijn studie zou ik graag een aantal uren per week willen werken. Graag zou ik werk willen doen wat mij dan ook voldoening geeft zoals mensen helpen. Ik heb 4 jaar ervaring in de schoonmaak, ben goed met computers en doe ook graag een boodschap. Uiteraard kan en wil ik mensen helpen in de breedste zin van het woord.
Joanne, thuishulp voor ouderen in Zwolle

Hallo! Ik ben Joanne , ben 19 jaar oud en zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik heb ervaring met het uitvoeren van huishoudelijke taken. Heb verder ervaring met het verzorgen van mensen door middel van mijn jaarstages. Ik kan goed luisteren en ben een gezelligheidsmens.
Lotti, thuiszorg in Zwolle

Ik heb veel stage gelopen met oudere mensen, het trok me minder als met kinderen maar ik vond het wel heel leuk. Vooral het contact vond ik leuk en het idee dat je iets voor die ouderen kan beteken, doet me veel.
Tineke, hulp aan huis in Zwolle 8045

ik werk in de zorg maar mijn contract loopt af helaas vind het zo leuk
Indy, hulp aan huis in Zwolle 8045

Ik vind het leuk om mensen te helpen!
Nadia, hulp aan huis in Zwolle 8023

Graag help ik een handje. Ik ben een creatieve vrouw van 26, en help graag anderen. Ik ben zorgvuldig, netjes, georganiseerd, geduldig, en belangstellend. Ik zal de tijd voor u nemen, geduldig zijn, en flexibel blijven in tijd (ik zorg dat ik alle hulp voor de dag gegeven heb voordat ik weer op huis aan ga). Mijn ervaring bestaat tot nu toe voornamelijk aan huishoudelijke hulp, koken, en organiseren. Zelf houd ik veel van natuur, lees graag, houd van wandelen, dieren, tekenen en sc...
Anita, thuishulp voor ouderen in Zwolle 8031

Ik hielp altijd mij oma en opa
Adrianne, thuishulp voor ouderen in Zwolle

Hoi, ik ben Adrianne en ik ben 21 jaar. Graag wil ik mensen helpen bij verschillende taken. In mijn opleiding heb ik dit ook gedaan, wat mij veel voldoening gaf. Op het moment val ik nog steeds in op een woonlocatie voor mensen met een beperking. Dit houdt in dat ik bezig ben met begeleiding, verzorging en ook huishoudelijke taken.
Celinda, thuishulp voor ouderen in Zwolle

Hallo ik ben Celinda . Ik kan ouderen helpen bij het eten, boodschappen doen, huishoudelijke klusjes en gezelschap. Ik vind het erg leuk om met ouderen te werken en helpen. Ik heb nog geen ervaring maar ben bereid te leren.
Martine, thuishulp voor ouderen in Zwolle 8023

Hallo, Mijn naam is Martine en ik woon in Zwolle. Vorig jaar heb ik de opleiding 'helpende zorg en welzijn' afgerond en veel geleerd over het werk met ouderen. Helaas heb ik hier toen geen stage in gelopen dus heb ik hier geen praktijk ervaring mee. Wel heb ik ervaring in het huishouden. Zoekt u iemand? ik hoor graag van u Groetjes, Martine

Opgegroeid met 2 lichamelijk gehandicapte broers, een zoon met pdd-nos, en nog een erfelijke ziekte voor mijn beide zoons. Daardoor en door mijn leeftijd, veel geduld en een optimistische in borst.